De még maga Perc is újraépítette 2017-es zenéjét, ami már alapból is elég ütős volt!

Föld alá fúródó rave hangulat, atmoszférikus süvítéssel megáldott emelkedés, vagy végtelenbe menetelés, igazából mindegy is, hiszen mindhármat megkapjuk azzal a kiadvánnyal, melyen 3 zseniális producer szedi szét a Perc – Look What Your Love Has Done To Me című trackjét. Mutatjuk is az eredetit!

A rave hangzásért azonnal felelőssé tesszük a maszkos csávót, aki imádja hosszú szettjeiben szétszedni az embereket, főleg azzal, hogy elképesztő iramot diktál és 4 percenként új zenét dob fel, nem kis meglepetéseket produkálva. I Hate Models fogta az eredetit és levitte egy barlangba, ahova csak raver haverjainak szabad a bejárás és ránk borította kimeríthetetlen tehetségét, amikor ezt a hidegrázást kiengedte a keze közül.

Aztán ott volt még a belga techno nép legünnepeltebb két női artistjának Amelie Lens fele (ugye a másik fele bizonyosan Charlotte de Witte), aki vélhetően olyan irányba tolta el ezt a trekket, ahova az igazán tart. Az ismeretlen űrutazást előidéző, Földön nem akarni maradó állapot garantált, amikor meghallgatjuk azt a remixet, mely a hangulat tetőfokán a Cercle egyik legutóbbi adásában is szétszedte a közönséget (melyről mi is beszámoltunk). Most itt, csodás pusztaságában is megtapasztalhatjuk ezt.

Na, hogy ez ne legyen elég, bár már ennyitől is falnak mehettünk, maga az origi készítője, Perc is adott még egy esélyt ama kinyilatkoztatásának, hogy megnézzük, mit csinált vele a techno szeretet. Igazából, szinte felfoghatatlan!

Ahogy az is felfoghatatlan, hogy eme elképesztő remixerek közül kettőt azonnal meghallgathatunk majd az idei B.my.Lake-en, hiszen I Hate Models már egyből szerda éjszaka, Amelie Lens pedig csütörtökön késő este teszi majd keresztbe ütemeit a B Stage színpadáról. A napi bontásról itt írtunk, itt pedig nézzünk csak bele abba, mit is megy Amelie Lens remixe élő közegben: