A DFFRNTroom következő két programjában kapjuk meg őket és zenei elméletüket.

Szinte még nyersen vágott fém- és frissen mázolt falszag terjeng Budapest legújabb techno klubjában, már sorra érkeznek a nemzetközi előadók. A szeptember 14-én nyitó DFFRNTroom első két hétvégéjét a német precizitás jegyében tölthettük el Budapest legújabb techno klubjában, ahol Alexander Kowalski a nyitás élményért, Ben Dust pedig az emelkedett folytatásért felelt.

A két közel teltházas eseményt követően pedig már más országokból merít a szervező DFFRNTLY csapat, akik szeptember végét a görög techno szcéna méltán kiemelkedő alakjával, Axel Karakasis-szal teszik ildomossá, majd az argentinok techno iparának feje, Pfirter indítja be az októberi szoba-technózást!

Axel Karakasis ráadásul egyben egy budapesti debütálást hajt végre, hiszen hazánkból a győri The Etiketen kívül eddig még senki nem merte megbolygatni a görögök techno tüzét, ahol nem csak izzó parazsat, de lobogó tüzet is lehet találni.

A hasonlatos kereszt utakat szeptember 28-án a görög techno ismerkedésen túl a teljes DFFRNTLY csapat is megjáratja, azaz jön Julian Marcell, Belocca, Kitti Kay és Tehnicolour is, akiket Raul Young is kiegészít a várhatóan hosszúra nyúló éjszaka során.

Ezt követően tehetjük majd magunkat az október 5-i eseménybe, ahol a hazai közönségnek anno 2012-ben a Technokunst által bemutatott Pfirter mellett a BRVTL sorozat legendás házigazdája, AGA2L is tiszteletét teszi majd egy ONLY VINYL szettel.

Komoly erők mozdulnak majd meg a DFFRNTroom terében, melyek közül első körben a görögtüzes éjszakára ajánljuk az online jegyeket.

Minden további infóért érdemes ellátogatni a DFFRNTroom közösségi oldalára!