A londoner második albumával teljes lett az általa megfogalmazott rave kép.

A 90-es években szocializálódott a rave kultúrába, majd nem sokkal később már a lemezjátszók mögül szólaltatta meg a számára legfontosabb zenéket, melyek sorát 2009 óta aktív producerként is erősíti mások és saját lemezes táskájában egyaránt.

Enzo Siragusa Londonban kapta el a rave hullámát és azonnal az elektronikus zene szenvedélyes alakjává kezdett avanzsálni, aki 2019-ben már úgy ismert a szakmában, mint a legendás FUSE London értékes tagja, aki nem csak rezidens, hanem party szervező, és a label fejlődéséből is bőven kiveszi a szerepét, többek között termékeny producerként is.

Mi sem bizonyítja jobban jelentőségét a világ egyik legismertebb klubjában, mint, hogy az idei SONUS fesztiválon a FUSE 10 éves fennállását ünneplő parti is köré került leszervezésre, melyről ez a rögzített szett is tanúskodik:

Közben arról se feledkezzünk meg, hogy idén megjelent a Fuse London kiadói égisze alatt első szerzői albuma, ami rögtön kettő lett.

A ’A Deacade Of Rave’ című album első felvonása még április végén került az elektronikus zene tengerébe, rajta 10 saját szerzeménnyel, mely közül csupán egyben volt közreműködő, a Fuse partykhoz köthető MC Rossko személyében.

Az album azonnali sikereket hozott, érkeztek a szakmai visszajelzések és közben elkezdhettük várni a folytatást. Mert Enzo első albuma egyből két megjelenést tartogatott számunkra, melynek második felvonását 5 hónap elteltével szeptember legvégén kaptuk kézhez, vagyis sokkal inkább fülhöz.

Ezzel újabb 7 Enzo trackre tehettünk szert, ahol már az előző önálló kiteljesedést követően sokkal inkább egy közös albumot kaptunk a szintén Fuse kötődésű pályatársakkal karöltve. Rossko neve mellett itt feltűnik Rich NxT, Seb Zito és Archie Hamilton neve, akikkel nagyszerű kollaborációk eredményeként született meg a rave évtizedének második felvonása.

Azt nem tudjuk, hogy Enzo Siragusa vajon a rave aktuális évtizedének átiratát fűzte-e bele ebbe a két albumba, vagy életének első elektronikus zenei korszakából inspirálódva valósította meg, esetleg mindkettő, de az biztos, hogy október 11-én nálunk jár Budapest legújabb klubjában, hogy a HEAVEN Club közönsége megismerje a rave, az őrült szórakoztatás egyik mesteri egyéniségét.

A PARAÍSO sorozat első felvonására még találunk elővételes jegyeket, a következő percekben pedig belehallgatunk a boncolgatott album néhány zenéjébe!