A Greece 2000 egy közös kezdet volt, de Ton TB ennél sokkal messzebbre ért.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a legendás Greece 2000 egyik alkotója, Ton TB november 9-én Pécsen lép fel. A Klasszikusnak számító élő legenda a Classic Festival – B52 Remember party keretén belül pakolja majd fel örökzöld trance darabjait, melyekkel meghódította a világot.

Ton van Empel holland producerként lett híres, még pedig hosszú időn keresztül együttműködő zenei partnerével, a Massive Drives Recordings egyik tulajaként is ismert Erik De Koning-gel. Ők ketten alkották a hírhedt Three Drives formációt, mely a 90-es évek végén a Greece 2000 trance nótával indult el, és egyben azonnal lett is híres.

Miközben kettejük munkája még olyan nagyszerű zenéket eredményezett, mint a Turkey 2000, a Superfunk, a Sunset On Ibiza, vagy az Air Traffic, addig Ton TB önálló pályáját is mozgatta a tánctér felé, ahol mindig hatalmas zene energiát árasztottak szerzeményei.

Ton még azóta is a szcéna lemezlovasa, sőt, produceri munkáit még 2018-as megjelenéssel is fellelhetjük és, bár idén még nem volt megjelenése, egy 50 feletti alkotótól annak is örülünk, hogy élőben tapasztalhatjuk tőle azt, amit eddig, az elmúlt bő 20 évben adott a tánctérnek.

Most kivételes alkalommal Pécsen kapjuk meg tőle a trance jelenlétet, ami egyben a nagy múltú pécsi B52 klubnak is állít emlék partyt, mely egykor a régió vezető klubja volt, ahova ezrek jártak hétvégenként szórakozni.

A helyszín a pécsi Expo Center lesz, amire jegyeket még itt találunk elővételben, most pedig következzen néhány olyan track, amit Ton TB adott a világnak és várhatóan megkapjuk majd tőle november 9-én, szombaton is, amiért távolabbról is érdemes lesz célba venni Pécset!

Kezdjük a sort a legendás örök trance slágerrel, ami Ton TB pályafutása eleje óta kísérti a tánctereket:

A páros így zenésítette meg az ibizai napnyugta:

Egy nagyon kellemes, lágy hullámzás a 99-es Speakers:

Tiesto kiadójánál jelent meg karrierjének egyik legegyedibb hangzású zenéje, melyet több tucatszor remixeltek meg. Ez az Electronic Malfunction, melynek a klipje is igen eredeti lett:

A 2003-as „újraszületés” már ismét egy kellemes, lágyabb, szeretetdús trance:

Ahogy a 2004-es Dream Machine pedig egy boldogság eufórikus darab:

A Black Hole Recordings sok zenéjének adott otthont, ahogy ennek az ütős tracknek is 2006-ban:

És, ahogy említettük még napjainkban is képes aktív lenni. Tette ezt 2018-ban is, amikor megjelent a vidám, Smiling People track:

Végül legyen itt hely egy 2003-as trance mixalbumnak is: