Techno, Közösség, Kultúra. Formabontó és közösségformáló klub sorozatot indít a magyar TOTIM Records kiadó. Az “Origins” névre keresztelt koncepció a modern klubkultúra meghatározó értékei előtt kíván tisztelegni.

Fókuszban a zene és annak ősi eredetű közösségi élvezete. Teljes mértékben mobiltelefon mentes vendégtér, otthonos légkör, hosszú szettek, a kuráció szerves részét képező kora esti kezdés (20:00) és minőségi warm up segíti a zene mélyebb megélésére alkalmas környezet kialakulását.

A sorozat november 9.-én debütál a francia származású Hydrangea első hazai vendégszereplésével. Az első évad további epizódjai december 7-én és január 18-án érkeznek szintén izgalmas és Budapesten először hallható előadókkal. A projekt bevezető szakaszában a olyan előadók bemutatására koncentrálunk, akik egyedi hangzással inspirálóan hatnak a szcénára és karrierjükön már tapintható a szakma elismerése.

A bemutatkozó vendégművészek előadását a kiadót alapító fivérek Siblicity kollaborációja foglalja keretbe. Mindkettejükre igaz, hogy töretlen őszinte érdeklődésük, mára életük központi szervező elemévé emelte a zenével és hanggal való aktív munkát. Gábor a Supersize Recordings stúdióban tölt be hangmérnöki feladatkört, Péter a Budafokon található Spatial Sound Institute működését vezeti, valamint a 4DSOUND egyedülálló hangtechnológiájával feszegeti a szakma határait.

Cél a bevett normákon túlmutató irányelv, amely aktívan reflektál kultúránkat alakító tényezőkre és elkötelezett amellett, hogy meghatározó értékeit őrizze és gyarapítsa.

Esemény: https://www.facebook.com/events/2496415267118075/