A The Soundgarden dupla mixalbum december 6-án kerül a Cinema Hall falai közé.

Nick Warren lassan már a télapót játszhatná, de a korosodó elektronikus zenei úttörőn egyelőre mégsem fog az idő. Ő inkább marad a tőle megszokott DJ/producer szerepben és az idei december 6-i Miklós napon is inkább a DJ pultba áll Budapesten.

Nem is igazán állna neki jól a piros jelmez, bezzeg a színpadi emelvény és az éjszakai fények, na meg a minőségi hangörvényeket közvetítő Martin Audio hangrendszer, ami a Cinema Hall téröltését megoldja, DJ-től a közönségig…

Nick látogatása két apropóra fűzhető fel ezen a közelgő péntek éjszakán: 1. Idén 20 éves az általa készített Global Underground 011 – Nick Warren Budapest mixalbum, ami 1999-ben felhelyezte hazánkat a világ elektronikus zenei térképére. 2. Október közepén megjelent új dupla lemezes mixalbuma, a The Soundgarden és ezt nem rest nálunk is bemutatni.

Az élő legenda ráadásul nem érkezik egyedül, mert a The Soundgarden albumra két ízben is közreműködő egyiptomi Black 8 is vele tart, hogy a Prime FM invitálásában újfent elvarázsolja a hazai klubbereket, azzal a stílussal és eleganciával, mellyel már lassan 30 éve szereti megörvendezteti a mindenkori közönséget.

A Cinema Hall falai közé szinte már haza érkezik, ezért talán még nagyobb melegséggel és persze táncolást nélkülözhetetlen zenéivel fogad majd minket, melyre még néhány jegyet elcsíphetünk elővételben.

Addig idézzük fel a GU 011 vonalvezetését: