A 20. születésnapjára készülő goa.hu, a Psybaba Recordsal és Lunar 604 csapatával együtt köszönti az új évet, immár sokadik alkalommal megrendezésre kerülő Stop the Time – New Years Eve partysorozat  keretein belül. A Dürer kert falai között a 4 különböző zenei stílust felvonultató stage mindegyike egyedi hangulattal, különleges dekorációval várja az év utolsó napján a pszichedelikus szórakozás szerelmeseit.

A mainstage főfellépője a Goa.hu csapatának jóvoltából ezen az estén Pixel, aki autentikus képviselője az izraeli trance szcénának: kristálytiszta sound design, vastag analóg hangok és a varázsszó: Full On Psytrance! Eli a korábbiakban az egyik legősibb trance kiadó a HOMmega Records csapatát erősítette, olyan nevekkel dolgozott együtt mint Astrix, Domestic, GMS, Wrecked Machines, Tristan.

Pixel mellett a hazai lemezlovasok élmezőnye – Oleg Peti, Dj Toge, DJ Tsubi, DJ Danger vs Beyond / Boohna és Eltawave –  képviselteti magát és biztosítja az egész éjszakán át tartó ütemes talpalávalót.

A Psybaba stagen ezúttal a hi-tech stílusalapító Peter aka Cosmo, a Noise Poison Records alapítója markol a gyorsabb tempojú zenék fanatikusainak szívébe! A keményebb ütemek hazai képviseletéről – többek között – a nemzetközi színtéren is elismert Insector és Irgum Burgum gondoskodik.

Az ősi energiák rajongói a Lunar 604 csapat jóvoltából tapinthatják ki az univerzum pulzusát! Alienapia az újhullámos goatrance képviselője – agresszív grúvok, húzós és őrült tempó, érzésekkel fűtött melódiák – karöltve a hazai goatrance underground leglelkesebb képviselőivel!

A vizuális kiteljesedésről a Magyarországon első alkalommal debütáló, ausztriai bázisú Psy pix dekorációs csapat gondoskodik, ezzel téve teljessé az új évtizedbe lépés nem mindennapi élményét.

A goa.hu és a Fractal Dreams csapata lélekemelő Psybient, Chill stage-el búcsúztatja az évet. Az est vendége Zymosis, aki egy két órás nem mindennapi szettel kényezteti a stílus rajongóit és a pihenni vágyókat.

Esemény: https://www.facebook.com/events/492601828274387/