Svetlana, mint nő szeret meleg embereket nézni szex közben. Erre pedig a Snax eseménye nyújtja a legjobb lehetőséget, ámbár van egy fontos szabály, amit ott nagyon komolyan is vesznek : nőknek belépni tilos.

Ha megemlítjük Svetlana nevét bármelyik nemzetközi meleg partin, elég nagy az esélye – ha valaki még nem is vett részt a hírhedt after partijain – de legalább tudja mindenki kiről is beszélünk. A szibériai születésű hölgy onnan szerezte a hírnevét, hogy hatalmas szex partikat / orgiákat rendez szerte a világban. 

Svetlana, aki egy cisgender nő és teljesen nyitott szexuálisan, akkor fedezte fel érdeklődését a meleg szexszel kapcsolatban, amikor 2001-ben egy meleg bárban találta magát Vauxhallban miután egy pár az utolsó pillanatban lemondta a programját Londonban. Egy éjszaka pedig hazament két férfival, és amint látta őket szexelni kinyílt számára egy másik világ a szexualitáson beül, amit mindenképpen fel szeretett volna fedezni.

Sorra látogatta a meleg fétis eseményeket, mint például a HustlaBall, egy parti azonban mindig is megragadta az érdeklődését. Ez pedig a Snax, amit a Berghainban rendeznek. Mint azt már említettük, ez egy olyan esemény amelyet szigorúan csak férfiak látogathatnak, illetve évente csak kétszer kerül megrendezve Berlin egyik leglátogatottabb klubjában. Eddig.

(Az interjú szerkesztett a hosszúság és az érthetőség érdekében)

Vice : Snax a szent grálja a meleg szex kluboknak

Svetlana: Mindig is el akartam ide jutni. Csináltam egy Facebook csoportot, amikor borzasztóan kétségbeesett voltam és megpróbáltam a szervezőkkel beszélni (pár barátomnak van konktaktja hozzájuk), de azt mondták felejtsem el még csak a gondolatot is.

Mesélj az átalakulásodról

10 nappal előtte gondoltam, hogy „bassza meg tényleg megyek, valamit kéne szereznem, amiben férfinak tűnhetek”. Szóval rendeltem egy parókát és szakállat, ami igazi hajból készült fejenként 150 euróért. Az egyik srác a Facebook csoportomból azt mesélte, hogy létezik Amszterdamban egy transz bolt, ahol tipikusan erre való dolgokat találhatok, mint pl pénisz protézist vagy mellényt, amivel leszoríthatom a melleimet.

Ez rengeteg költség ahhoz, hogy bejuss az eseményre 

Online nézelődtem, hogy mennyibe kerülne, ha Berlinben szerezném ezeket be, mint a bőrkabátom, mint a bakancsom, mint a pénisz stb stb, A végösszeg 1400 euró! Aztán pedig a lány, aki segített volna a parókám és szakállam felrakásában 780 eurót kért. Egyértelműen túl sok lett volna, ezért írtam a barátaimnak szerte a világban, hogy segítsenek. 

Ez így rengeteg munkát és tervezést igényel 

Igen. De aztán észrevettem, hogy a mellényem nem fog ideérni időben, szóval kénytelen voltam kötszert venni és azzal lenyomni a melleimet. Elég kényelmetlen, illetve kellemetlen volt az első 15 percben, de utána megszoktam. Aztán azt sem vettem számításba, hogy a parókámnak szintén több idő kellene, mivel azt is úgy készítették számomra. Ezért össze vissza rohangáltam, hogy megoldást találjak, de csak szintetikus olcsó parókákat találtam nőknek. 

Hát de nem viselhetsz egy olcsó parókát, ha Snaxról van szó!

Nem! Szóval vettem egy bőrmaszkot, ami az egész arcom eltakarja. Azon az estén egy apartmanban gyülekeztünk, amit együtt vettünk ki a többiekkel. Készülődtünk, a szakállamat ragasztottuk fel, egy barátom a segített a vágásában is, jól nézett ki. Bár azt gondoltam, ha levetetik velem a maszkot akkor vége. Aztán megérkezett egy barátom, akinek szintén hosszú haja van, de hátra fogta, ezért gondoltam bassza meg, én is ezt fogom csinálni, csak az őrök szemébe kell néznem, odaadnom a jegyet, odaadni a táskámat átvizsgálásra és ennyi.

A pénisz protézis a nadrágodban volt?

Igen, oda igazítottam az alsóneműm alá.

Ideges voltál a sorban?

Nem, teljesen rendben voltam. Cigiztem, beszélgettem másokkal persze a hangomat kicsit megváltoztatva.

Bárki észrevette, hogy nő vagy?

Nem, senki. 45 percet vártam a sorban, aztán beengedtek egyből. Semmi probléma nem volt.

Mikor sétáltál be, mit gondoltál?

Amikor besétáltam a bejáraton, volt egy hatalmas tér a ruhatár közelében, ahol a fiúk öltöztek. Belefutottam az egyik ismerősömbe Igorba, aki bevezetést nyújtott az egész eseményhez. Borzasztó kíváncsi voltam amikor elmentünk a sötét szobák mellett. A feszültség, a szexuális energiák, pontosan ahogy képzeltem. A zene pedig hihetetlen volt, nem találni ilyet egyik helyen sem.

Hogyan írnád le a Snaxot egy olyannak, aki még sosem volt?

Srácok, akik a világ összes pontjáról eljöttek, hogy 20 órán keresztül csak szexeljenek. Próbáltam elmagyarázni anyukámnak: eshet az eső, lehet hideg, 3 órás sor is lehet, semmi sem állíthatja meg őket ebben.

Mit élvezel abban, hogy meleg férfiakat nézel szexelni?

Az egész energia, a feszültség. Ha egy nő szexel, sosem tudhatod mennyire szeretné csinálni a dolgot, még ha ténylegesen élvezi is. A srácoknál ez más, ők azt csinálják, amit akarnak, ha valamit nem akarnak akkor nem teszik meg.

Szóval bent voltál pár órát, aztán az estéd véget ért amikor az őrök rájöttek, hogy nő vagy igaz?

Mondtam a srácoknak, hogy sétáljunk egyet. Aztán mikor sétáltunk megláttam egy barátot és megragadtam a kezét, ő pedig rám nézett és erősen ellökött. Nem értettem, mondtam, hogy „mi a fasz veled, én vagyok az, Svetlana”. Majd amikor felismert izgatottságában elkezdte üvölteni a nevem a többi barátjának és ennyi.

Szóval a biztonságiak hallották?

Igen. Szerintem már tudták, hogy én vagyok az. A Facebook csoport miatt is. Az őr megragadta a kezem és közölte, hogy mennem kell. Megkérdeztem miért ő pedig rávágta, hogy azért, mert nők nem tartózkodhatnak bent. Megkérdezte hogyan jutottam be, én pedig azt válaszoltam úgy ahogy mindenki. A legfontosabb lecke, amit megtanultam az este folyamán, hogy semmi sem lehetetlen. Megcsináltam.

Forrás: [Vice]