Déli szomszédunknál már tombol a nyár és rövidesen elkezdődik a fesztiválszezon. Üde színfolt ez az idei nyár európai fesztiváltérképen. Nyugat-Európában a legtöbb nyári fesztivált lemondták, továbbá német, illetve angol szervezésű adriai rendezvényeket először szeptemberre csúsztatták, majd végül az idei évre szintén lemondták.

Nem úgy a BSH Island fesztivált, ami július 9-12. közt kerül megrendezésre a varázslatos Pag szigetén, mindösszesen négy órányi autóútra a magyar határtól.

A fesztivál helyszínéül a horvát Ibiza, avagy Zrce Beach szolgál. A partinegyed klubjai közül a tengerre felhúzott Noa Beach várja többnapos táncra a résztvevőket. A Noa Beachen kívül lesz boatparti és néhány egyéb szupertitkos helyszín is, amik később – várhatóan a helyszínen, vagy néhány nappal a rendezvény előtt – kerülnek publikálásra.

Négy éj és négy nappal a felhőtlen bulizásról szól. A zenét nemzetközi és helyi fellépők szolgáltatják. Itt lesz a mostanában igen népszerű ukrán duó, az Artbat. A fellépők sorát színesíti az amerikai dj és producer, Honey Dijon. Tiszteletét teszi Paco Osuna, Richy Ahmed, Pirate Copy és sokan mások, köztük a magyar fülnek feltehetően ismeretlenül csengő nevek, akik már bizonyítottak a horvát és balkáni klub-, és fesztiválszcénában.

A fesztiválra mindösszesen 30 euróért válthatjuk meg a bérletet, ha VIP élményekre vágyunk, úgy 75 euróért már megkaphatjuk.

Jegyeket itt vásárolhattok: https://bsh.events/
Az esemény facebook oldalát itt találjátok: https://www.facebook.com/bshislandfestival/