Idén nem sok jóra tudunk emlékezni. A klubszezon szinte teljes egészében kimaradt, egyedül a nyár hozott némi enyhülést. Számunkra az Alkotótábor volt az idei év csúcspontja. Pedig nagyon sokáig úgy tűnt, hogy ezt a rendezvényt is lefújják a járványügyi korlátozások miatt, de aztán szó szerint az utolsó utáni pillanatban sikerült megmenteni az eseményt.

Az Alkotótábor első körös bérleteit hagyományosan karácsony előtt kezdik el értékesíteni. Idén sokkal nehezebb a helyzet az elmúlt évekhez képest. Nagy a bizonytalanság, hiszen senki nem tudja megmondani, hogy mikor térhet vissza minden a régi kerékvágásba. Ha a külső körülmények is úgy akarják, akkor idén már 5 napos lesz a tábor! A szervezők kétféle lehetőségre gondoltak ebben a bizonytalan helyzetben.

Újdonság a most bevezetésre kerülő támogató tagság, ami mindössze 50 példányban volt elérhető. Ez ugyanúgy egy heti belépésre jogosít, de ha bármilyen tényező miatt mégsem lehetséges a rendezvényünket megtartani, úgy ezzel az összeggel járulnak hozzá a további működésünkhöz és ez nem visszaváltható. Ennek az ára 9000 Ft, míg az első- illetve második körös bérletek 14 9000, illetve 16 900 ft-ba kerülnek. Ez pedig 5 napra elosztva még mindig aprópénznek számít!

A karácsonyi készlet minden darabja alig néhány óra leforgása alatt, rekord gyorsasággal gazdára talált idén, Legközelebb január 4-től lesznek elérhető jegyek.

A 2020-as Alkotótáborról írt beszámolónkat ITT olvashatjátok.