Hétvégén egy igazán különleges helyszínen megtartott illegált oszlatott fel a rendőrség. A Köln mellett megrendezett rave lokációjaként ugyanis egy autópályahíd ürege szolgált. Azóta minden német nyelvű kommunikációs felületen, csak erről beszélnek. Elég emlékezetesre sikerült. 

Rendőrségi jelentések szerint több mint 100 ember gyűlt össze és ünnepelt az A4-es hídon. A partit vasárnap reggel 8 óra fújták le, amikor a hatóság emberei olyan fiatalokra lettek figyelmesek, akik hazafelé tartottak. A rendőrség embereinek nem volt nehéz dolga, csak követniük kellett az eldobált sörösüvegeket és szemetet. Végül összefutottak két arccal, akik éppen a személyes holmijukat keresték. Az ellenőrzés során a rendőrség ezután hallotta meg a zenét a híd üregéből, és rájött, hogy a híd belsejének ajtaja nincs zárva. A zárszerkezetet láthatóan erőszakkal eltávolították.

Miután megérkezett az erősítés, a hatóság emberei átkutatták a híd üregét, ahol ekkorra már nem találtak senkit. Ehelyett viszont rengeteg szemét, konfetti és üveg szolgált bizonyítékként. Németországban még nem indulhattak el a bulik, így a rendőrség nagy erőkkel keresik azokat a felelősöket, akik megsértették a védelmi intézkedéseket. A rendőrség információi szerint a híd belseje már több alkalommal is szolgált illegális partyhelyszínként.

Egyértelmű nyomok a helyszínen