A 2022-es év egyik legelső buliját a Just Because csapata fogja nekünk szállítani. Az idén ősszel debütált rendezvénysorozat egyik legfontosabb célkitűzése a családias hangulat és underground életérzés biztosítása. Ehhez pedig kevés ideálisabb helyszínt lehet elképzelni, mint az ötödik kerület szívében megbújó Secret Room. Az Ötkert nevű szórakozóhely emeleti részén van ugyanis egy titkos helyiség, ahová nem lehet csak úgy beesni az utcáról. Csak az léphet be, akinek a neve előzetesen szerepel a listán.

A szervezők így emlékeznek vissza az októberi nyitóbulira, ahol Zvezda Beta volt a meghívott vendég:

„A kellemes zene és még kellemesebb hangulatú embereknek köszönhetően már éjfél előtt nem volt kérdés az ismétlés. Bárhova néztem mosolyt láttam az arcokon és azt, hogy mindenki el tudta engedni magát. A dj pult elhelyezkedéséből adódóan is ez a buli tényleg a közönségé és elég komolyan egy nívósabb házibulikára hajaz. Nagyon jól éreztük magunkat, a buli és maga a szoba feelingje nem egyszerű. Próbáljátok ki ti is!”

A január 15-én esedékes buli főszereplője pedig nem más lesz mint Daniel Meister, akinek a nevével egyre több alkalommal találkozhatunk az éjszakában. Az 1989-es születésű DJ/producer első konkrét zenei élménye egy Simon & Garfunkel kazetta volt, amit az apja hi-fijén hallgatott. 2008 óta foglalkozik zenéléssel, 2012 óta pedig saját szerzeményeket is ír. Nagyon fontosnak tartja, hogy saját produceri munkáinak is teret adjon, saját elmondása szerint ez adta meg az igazi löketet a zenei karrierjének. Egyedi stílusára a deep és tech house jegyek finom elegye jellemző. A kezdetekben elsősorban Marco Carola és Jamie Jones volt rá nagy hatással, napjainkban leginkább Archie Hamilton és Michai Pol zenéit tartja követendő példának. A jövő évre azt tervezi, hogy minél nagyobb és elismertebb kiadóknál jelenhessenek meg a zenéi.

Íme Daniel Meister aktuális kedvencei, amik minden bizonnyal a Secret Roomban is fel fognak csendülni január 15-én:

Moloko – Sing it back (Daniel Meister Edit)
Unknown Artist – Untitled A1 [TELUM007]
Legit Trip – Broke My Heart (Original Mix)

Akik még nem jártak volna a Secret Roomban azokat biztosíthatjuk arról, hogy kényelmes és igényes belső tér fog várni, a megfelelő hangzásról pedig Martin Audio fog gondoskodni. Egyedi fénydekor is lesz, amit a The Neon Soda csapata biztosít. Az est zenei részének megfelelő fel-, illetve levezetéséről Jess, Abyss és Goatand fognak gondoskodni.

Érkezz időben, érezd jól magad barátaiddal és légy részese ismét egy felejthetetlen estének !

Esemény: https://www.facebook.com/events/921269208490990