A Rokoko csillaga igazi üstökösként bukkant fel a budapesti éjszaka égboltján. A közönség számára a semmiből hirtelen tűnt fel, mégis hatalmas érdeklődéssel fogadták és azonnal megszületett a „rokoko jelenség”.

A névválasztás mögött egyébként az a cél állt, hogy tükrözze azt a fajta életérzést, amit közvetíteni akarunk: hedonista és szabad, kicsit túlzásokba eső, örömöket habzsoló. Maga a rokoko, mint korstílus is ezeket az értékeket közvetítette, így adott a közös nevező.

A szigorúan zártkörűen működő, elektronikus zenei kultúránkba szinte legendaként becsordogáló bulik számos budapesti helyszínt meghódítottak már. Minden egyes buli egy új story, ehhez alakítjuk az artworkot, a vizuált, és a díszletet is. Meghatározó zenei stílusa a főként román elektronikus zenei szcéna mélységekig utaztató microhouse.

  Interjú - Rokoko

A szombati születésnapi rendezvény főszereplője is ezt a vonalat képviseli. Joren Edwards Hollandiából, egészen pontosan Utrecht városából érkezik. Őt is a román vonal, elsősorban Arapu, SIT és Suciu insprirálta, ő maga pedig olyan nagynevű producerek supportját élvezi, mint Archie Hamilton, Raresh, Gescu, Priku, Arapu, Reiss, Giuliano Lomonte, vagy éppen Enzo Siragusa. Hangzásvilágára a mély és hipnotikus környezet, finom dobok és szintetizátorok jellemzik, szettjei egyszerre egyesítik a régmúlt klasszikusait a jövő hangzásával. Készüljetek fel, a szervezők elmondása szerint ugyanis Joren egy igazi partyállat, aki mindenkit meg fog táncoltatni!

A Rokoko ezúttal is hű marad önmagához, hiszen a születésnapi buli 24 óra hosszan fog tartani, mégpedig egymás után két helyszínen. Az első felvonásra Budapest belvárosában kerül sor, 12.00 és 22.00 óra köztt, a folytatásra pedig néhány kerülettel odébb, egészen másnap délig. A délutáni rendezvény ráadásul egyszerre két teremben fog megvalósulni. Íme a line up:

Egyéb infót egyelőre nem árulhatunk el. Az esemény zárt körű, meghívót a Rokoko Facebook oldalán keresztül tudtok igényelni, írjatok üzenetet a szervezőknek! Belépés a bulira csak akkor lehetséges, ha visszaigazoljátok az eseményt. A szervezők pedig megköszönik a releváns arcok meghívását.