A BAR72 csapata mindig is a nappali szórakozást preferálta. És ehhez már a nyári hónapokat sem kell megvárni!

2013-ban találkozhattunk velük először a Bánkitó Fesztiválon, egy külön elektronikus zenének dedikált színpad programfelelőseként. Ennek lassan már tíz éve, de a BAR72 már ekkor igyekezett meghonosítani a nappali bulizást, több kevesebb sikerrel. A dolog hamar túlnőtte a Bánkitó kereteit. Open air és klubesemények egész sora követte egymást az elkövetkezendő években.  Megfordultak Budapest szinte összes klubjában, az Aurórától a Corvinon át és a Lärmen keresztül egészen a Gólyáig vezetett az út és a lista ezzel még közel sem teljes. Így aztán a fővárosban is egyre többen ismerhették meg a BAR72 nevét.

2017-ben aztán lehetőséget kaptak arra, hogy egy újabb hazai fesztiválon mutassák be az elektronikus zenéről alkotott víziókat. A Kolorádó Fesztiválon a Csodaszarvas színpad megszületésénél működtek közre. Ez pedig olyan jól sikerült, hogy a fesztivál további szervezőmunkáiból is kiveszik a részüket. Emiatt aztán egy picit háttérbe is szorult a saját brand építése, de évente nagyjából két alkalommal az önálló BAR72-bulik sem maradhatnak ki. Ezek közül február utolsó szombatján lesz az első a Turbinában. A  legendásnak mondott nyári open air partyk helyszínéül egyébként Nagymarosban, a Duna közvetlen szomszédságában elterülő Nomád Bár szolgál.

A február 26-án megrendezésre kerülő eseményül szolgáló Turbina októberben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A nyolcadik kerület szívében elhelyezkedő komplexum azóta a budapesti underground közösség egyik legfontosabb bázisává nőtte ki magát. A BAR72 ezúttal egy feltörekvő olasz progressive producert hív vendégül Headkube személyében. egyenesen Torinóból. Igazán különleges live produkcióra lesz kilátás, hiszen Headkube ilyenkor az összes szintijét magával hozza. És hogy mire lehet számítani? Nos, aki hallotta már a BAR72 rezidens Nova Gravity bármelyik fellépését, annak biztosan nem lesz idegen. Az olasz producer is hangzásvilága pont ugyanolyan felemelő és pulzáló.

A napfénytetős ráhangolódást az mhmm brigádból André S. & Switch Nollie biztosítja előremutató hipnotikus, dub-os, absztrakt világukkal, akiknek lesz idejük bőven kibontakozni, a három órásra tervezett játékidőből. BAR72 rezidenciaként ezúttal is Louie Triton lendíti be a délutánt biztos, feszes tempójával.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1271117836721526
Jegyek: tixa.hu/bar72-turbina