Valószínűleg nincs olyan, aki ne hallott volna a Pacha Ibiza nevéről. A Berghain térnyerése előtt mondhatni ez volt az elsőszámú klub a világon. Legalábbis az ismeretségét illetően. A cseresznyés logójáról ismert szórakozóhely két év kényszerszünet után tér vissza ismét. Az április 29-én esedékes nyitóbulin Solomun fog zenélni, méghozzá all night long.

Az ikonikus táncklub célja nem kevesebb, minthogy  történetének leghosszabb nyári szezonját hozza össze. A Dynamic főnöke számára sem lesz ismeretlen a hely, hiszen ő felel a klub egyik legsikeresebb sorozatáért, a „Solomun + 1′” nevű klubestért.

Az első Pacha 1967-ben nyílt Barcelonában, míg az ibizai egység 1973-ban. Azóta is népszerű úticél (már amikor éppen nincsen járvány) hihetetlen hangzásának, kreatív dekorációinak és nem utolsósorban a legnépszerűbb és legkülönlegesebb DJ-k fellépése miatt.

Mára a  klub a globális Pacha Group része. A brand rendületlenül építi márkáját, portfóliójában gondosan összeválogatott éjszakai szórakozóhelyekkel, éttermekkel és szállodákkal a Baleár-szigeteken és azon túl. A budapesti Pacha 2001 és 2005 között üzemelt, a Vigadó épületében.