Kevesebb mint 10 nap múlva Kolorádó. A rendes fesztiválozáshoz pedig két nagyon fontos dologra lehet szükségetek: a teljes programbontásra és egy bérletre. Most mind a kettővel kapcsolatban hoztunk nektek híreket – a Kolorádó csapata üzent: 

Hivatalosan lehet készülni előre, hogy hol-mikor-merre érdemes mozogni az erdőben, ahol több mint 200 program vár titeket. Ahhoz persze, hogy biztonságban és biztosan bejussatok a fesztivál területére, szükségetek lesz belépőjegyekre. Tavaly a fesztivál idejére minden táborjegy és bérlet elkelt. Idén az elővételes bérletek 90%-a már biztosan elfogyott, szóval ha még nincs jegyetek érdemes sietni a beszerzéssel! A készlet erejéig még 33.900, utána pedig már csak helyszíni 36.900 forintos áron jöhettek Kolorádózni.

Nagy örömünkre idén a Magyar Zene Háza is a fesztivál együttműködő partnere. A legnagyobb hazai és nemzetközi pop / rock / rnb / folk  előadókat felvonultató helyszínünk idén a Magyar Zene Háza Székelykapu Nagyszínpad néven fut. A Magyar Zene Háza hitvallása erősen összecseng a Kolorádó zenei missziójával, ezért könnyű volt megtalálni kapcsolódási pontokat.

“A Magyar Zene Háza programvilága egyszerre mesél, beavat és szórakoztat. Lépj ki a hagyományosból: hallgass stílushatárokat feszegető koncerteket a népzenétől a kísérleti elektronikáig, találkozz teret és időt újradefiniáló Hangdóm vetítésekkel és a zene fejlődését interaktívan bemutató kiállítással! Játsszunk zenét a Magyar Zene Házában!”

Bővebb infó: https://kolorado.hu/musortabla/
Jegyek:
https://kolorado.hu/jegyek/