Marcel Kugler DJ HardcoreHead néven zenélt az idei zürichi Streetparade-en. Különös mozgása és mimikája egy pillanat alatt felhívta magára a figyelmet. Készült róla egy videó, ami aztán szélvészgyors sebességgel kezdett terjedni a TikTokon. Ő volt az idei svájci utcai felvonulás „slágere”. Ezrével kapta a gúnyos megjegyzéseket. A felvétel alapján úgy tűnik, mintha teljesen szétcsapta volna magát drogokkal. Az igazság azonban teljesen más.

  900 000 fő részvételével zajlott a hétvégi Street Parade Zürich

A 29 éves férfi ugyanis általános iskolás kora óta egy máig ismeretlen betegségben szenved, ami nagyban befolyásolja mozgását és a beszédét. Az orvosok a mai napig nem tudták megállapítani a pontos diagnózist. Marcel egyébként férj és kétgyermekes apa.

A vizsgálatok, műtétek és terápiák semmi javulást nem hoztak. A róla készült videót viszont már több, mint kilencmillióan nézték meg. A felhasználók gúnyos kommenteket fűztek a látottakhoz. Azok alapján úgy tűnik, hogy Marcel olyan kész volt mint egy zombi, aki éppen a „The Walking Dead” című horror sorozatból lépett elő.

@dopaminepixels #??? #pov #what#wtf #fake #hardcore #streetparade ♬ suono originale – dopaminepixels

„Valójában nagyon aktív vagyok a közösségi médiában is, és a TikTokon próbálom felhívni a figyelmet arra, hogy nem szabad elrejtőzködni. Elég erős vagyok ahhoz, hogy leperegjenek rólam az ilyen és ehhez hasonló megjegyzések” – nyilatkozta a svájci. „Nem engedem, hogy a betegségem irányítson, DJ vagyok, és gyakran játszom a nyilvánosság előtt.”

Marcel hozzá van már szokva a gúnyos tekintetekhez, de ez a videó még az ő családjában és baráti körében is kiverte a biztosítékot. Kugler feltöltött egy újabb videót, amiben megmutatta meg a nyilvánosságnak, hogy nem szabad elítélni valakit, amíg nem ismerjük a teljes történetet.

@hardcorehead_marcel For everyone who comes from this video, hello first ✌🏽😈 That’s me & I have a handicap 😉 No drugs! 😈 #streetparade #stopmobbing #viralvideo ♬ suono originale – dopaminepixels

„9 millió megtekintés és a közel 7000 megjegyzés érkezett a videómhoz, ami rengeteg. Bele se merek gondolni, hogy milyen hatást váltana ki ez olyasvalakiből, aki nem olyan erős. Ezért aztán egyre inkább elkötelezett híve vagyok a bármilyen formában történő zaklatás megállításának.” – mondja Kugler.

A pozitív visszajelzés nem sokáig váratott magára. Marcel rajongói bátorító szavakkal árasztották el a kommentszekciót, biztosítva őt a támogatásukról.

Forrás: FOX5