Az argentin származású DJ / producer már jóideje Barcelonába tette át a székhelyét. A spanyol metropoliszba költöztette a stúdióját is, ahová illetéktelenek törtek be – miközben Pfirter éppen a lipcsei Destilleryben zenélt. A tolvajok minden mozdíthatót elvittek, többek egy Xone 92 keverőt, két Pioneer CDJ Nexus 2-t, egy MacBook Pro 2012-t és eltűnt egy Sandisk SSD Extreme 2TB külső merevlemez, rajta Pfirter összes zenei projektjével.

A sajnálatos eset teljesen lesújtotta az argentint, pedig a hétvégén nem igen volt náluk boldogabb nemzet a világon. Pfirter 10 éve költözött Barcelonába és most minden eltűnt, amin azóta dolgozott. A legszörnyűbb az egészben pedig az, hogy még biztosítása sem volt.

Pfirter teljesen összetört. Hiszen minden pénzt – amit a zenével keres – visszaforgatja a stúdióba. így nem igazán van megtakarítása. De nem csak a zenéléshez szükséges eszközeinek veszett nyoma, hanem a személyes tárgyaknak és a készpénznek is lába kelt.

Minden támogatás jól jön neki ebben a szörnyű helyzetben. Aki szeretne Pfirter-nek segíteni, azt ezen a linken keresztül lehet megtenni: https://gofund.me/283fb3c0