A világ legnézettebb kedvcsináló partyvideóját kétségtelen az angliai Preston városában forgatták, 2014. május 31-án, a Rumes Bar Bounce By The Ounce nevű klubestjéről. Valószínűleg a szűk helyi közösséget leszámítva a kutyát sem érdekelte volna, ha nem bukkant volna fel 1:40-nél egy kék inges arc. Jellegzetes fizimiskája egyből beleégett a retinánkba, millió számban készültek a mémek. ismeretsége a Technoviking-gel vetekszik.

A “Crazy Guy”-ként ismert srác 42 éves, Shaun Jackson-nak hívják és a Manchester közelében található Leyland városában él és a hétköznapokban gipszkartonozással foglalkozik. Nincs sok félnivalója az éjszakában, hiszen korábban boxolóként is megállta a helyét.

A legendák azért legendák, mert örökké velünk élnek! Joe Shark, a Sandwich Toystől Jackson együttműködésével alkotta meg a „The Gurner Raver Raindance Edition” nevű akciófigurát.

A játék a Raindance és a Just-In Time Presents The Winter Series rendezvényen debütált Norwichban még a hónap elején, ahol Jackson is részt vett, valamint dedikálta is a termékeket. A Sandwich Toys Facebook-oldalárón 40 fontért árulják az akcióhős figurát.

Azonban nem csak ő él akcióhős figuraként tovább a mémmé vált partyarcok közül, hanem az a lány is, aki egy évtizedekkel ezelőtti videóban ad interjút, miközben a kocsiját kereste és szemmel láthatólag még nagyon rajta volt a bulin.

Forrás: [DJ Mag]