Jay Lumen „Venus” kislemeze idén január 6-án jelent meg és a címadó dal alig pár nap alatt bekerült a Beatport Techno listájának legjobb 5 szerzeménye közé. Majd pár nap múlva már a 2. helyen, míg a Techno Hype lista No1-ja, az overall lista 5. helyezettje lett. Ezzel egy tripla Top10-es dalt sikerült alkotnia, mely cikkünk keltekor immár a harmadik hónapját kezdi a legjobb 10 között. A dalt többek között Enrico Sangiuliano és Adam Beyer is játssza, de a KASST és számos más előadó élő szettjeiben is feltűnik időről időre.

Jay Lumen „Venus” dalát közel 1 éve írta, ciprusi és amerikai turnéjáról, friss élményekkel megérkezve. A track érdekes fúzióját hamar felfedezte és megszerette a közönség és Jay szettjeinek nagyon hamar, az egyik alap darabjává vált.

A turnék alatt érkezett visszajelzések már sejtetni engedték a kislemez sikerét és ez be is bizonyosodott a megjelenéskor. A címadó dal pár nap alatt jutott a legjobbak közé a Beatport eladási listáján és nagyon hamar No1 és Tripla top10 lett, mely azt jelenti, hogy három különböző listán is a legjobb 10 közé került.

A „Venus”-t többek között a madridi Fabrikban is hallgatta Jay Lumen közönsége.

Erről itt nézhetsz meg egy rövid videót:
https://www.facebook.com/JayLumenMusic/videos/trip-to-another-world-%EF%B8%8F/1099829784054746/

Jay Lumen az alábbi szavakkal kommentálta a dal sikerét:

„Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a támogatást! Ezek tulajdonképpen a Ti eredményeitek is, hiszen a zenék a kapcsolatteremtésről és az érzések átadásáról szólnak számomra. Örülök, hogy sikerül a vízióim és a lelkem egy-egy aktuális darabját átadnom a dalok által. Még egyszer köszönöm mindenkinek!”

A produceri sikerek mellett Jay Lumen turnéja egy rövidebb kényszerpihenő után hamarosan folytatódik. Január vége óta egy sajnálatos autóbaleset okán szerzett nyaki gerincsérüléséből lábadozik, ám elviekben már március közepétől ismét láthatjuk és hallhatjuk a világ, különböző tájainak DJ pultjaiban.

A tervek szerint hamarosan fellép Uruguayban, Chilében, Argentínában, Németországban, Hollandiában, Ausztráliában, Indiában, Dél-Afrikában, Bulgáriában, Csehországban és még hosszan sorolhatnánk.

Reméljük, hogy hamarosan itthon is láthatjuk. Addig is jó egészséget és mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk neki!