Ha június, akkor Ikrek Bulija! Jól tudja ezt mindenki, aki egy picit is otthonosan mozog az éjszakában. A Truesounds TSapat két kapitányának – Peter Makto (45) és Gregory S (39) – születésnapi bulijára idén is a Cruisin fedélzetén kerül sor.

Ez a buli más, mint a többi, hiszen a TSalád számos tagja az ikrek jegyében született, és ilyenkor együtt ünnepel a Truesounds TSapatának apraja-nagyja. Az emelkedett, ünnepibb hangulat pedig mindig erősen érezhető, nagyon különleges hangulat uralkodik ezeken a bulikon. Napokig lehetne sorolni, hogy miért különleges és miért más ez a buli, mint a többi. De aki már részt vett rajta, az úgyis tudja az okát, aki pedig még nem, az most hamarosan a saját bőrén fogja tapasztalni azt a nem mindennapi vibe-ot, ami ilyenkor a tánctéren uralkodik.

Igazi örömzenélésre van kilátás, a születésnapi szettek alatt rendszeresen előkerülnek régi nagy himnuszok is, de nem a sokat hallott és elcsépeltnek számító szerzeményekről van szó, hanem olyan tételekről, amikre rendszerint senki nem számít. De amikor meghallod, akkor garantáltan felcsapod a kezedet a magasba és csukott szemmel sikítasz önfeledten!

És nehogy azt higgyük, hogy ez a buli a múltba révedésről szól. A TSaládfő ugyanis aktívabb, mint valaha! A munkásságát tekintve ebben egészen biztosak lehetünk, hiszen az elmúlt évben sorra jöttek ki új zenéi és szerzett nemzetközi tapasztalatokat Peter Makto, miközben sorra járta be a Föld legegzotikusabb országait Pakisztántól Kolumbiáig. De ezen nincs mit csodálkozni, a boldogságban úszó önfeledt zenélés mindig utat tör magának! 

Idén ráadásul két színpadon is szólni fog a zene! Az open air tánctéren az esemény főszereplői mellett a Truesounds Music kihagyhatatlan pilléreinek számító Davko és Justrice is szerephez jut és először hallhatjuk zenélni a srácokkal MRSFLV-t, akinek produceri munkásságát már a Hi Ibiza közönsége is megcsodálta. A hajó gyomrában a Peter Makto által három évvel ezelőtt Zenebona Records képviseletében Tibor Dragan, Forkt, Liozen, Matthew Sona és Dennis Rowan fogja prezentálni a legjobb organic house zenéket.

A korábban Ikrek Éjszakája néven futó sorozat lassan 20 éve számít biztos pontnak a naptárban. A elmúlt évek alatt az esemény csendesen átkonvertálódott egy rendkívül erős nappali bulivá, melyhez tökéletes partnernek bizonyult az Európa Hajó fedélzetét biztosító Cruisin csapata. A partygenerációk óta átívelő hagyományt csak a covid tudta megszakítani.  A tavaly eseményre az összes jegy elkelt elővételben, és az érdeklődés idén is hasonló. A teltház garantált, Így aztán érdemes mihamarabb megvenni a jegyeket, hogy nehogy lemaradj!

A buli már délután 2-kor kezdetét veszi. Ne késs, mert a hajó délután 4-kor fut ki a Duna vízére, hogy aztán majd este 10-kor ugyanott kössön ki. Aki bírja még energiával, annak sem kell félnie, hiszen a buli tovább folytatódik! Az ezzel kapcsolatos infókért figyeld az esemény falát! Ott tali!

Esemény: https://www.facebook.com/events/509926761348612
Jegyek: jegyl.ink/CRUISIN-IKREK-TICKETS-0603