Budapest legeldugottabb (mármint csak képletesen, hiszen épp a Flashback bejáratával szemben található) underground klubja most is változatos zenei programmal csábít. Ráadásul ezúttal már csütörtökön (másnap munkaszüneti nap) kezdetét veszi a hosszúra nyílt hétvége. Első nap a hardtechno, pénteken pedig a house zene kerül terítékre.

Egyre nagyobb érdeklődésre tart számot a három évvel ezelőtt útjára indított Private Rave. A technot napjainkban övező óriási hype miatt azt látjuk, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik az olyan rendezvények után, ahol érezhetjük, hogy visszatértünk a gyökerekhez. A partysorozat csupa olyan előadót szokott felvonultatni, akiknek a stílusa valamelyest eltér a napjainkban megszokott fősodortól. Ezúttal nem lesz kegyelem a bpm számokat illetően. Kalmikvcs és Samael személyében két olyan újgenerációs fellépőt köszönhetünk a Fabrika pultában, akiknek a nevével rendszeresen találkozhatunk a budapesti éjszakában. de korábban még soha nem zenéltek az óbudai pinceklubban.  A csütörtöki party Francis és Беси játékával lesz teljes, akiket már jól ismerhet a Private Rave közönsége.

Esemény: https://www.facebook.com/events/689510206305664

Sok pihenésre ezen a hétvégén se számítsunk, hiszen másnap egy igazán exkluzív rendezvényre fog sor kerülni. A Heaven Inc. története valóságos „Love Story”. Bogi és Zsolti első találkozása a zenéhez köthető, hogy aztán a zenével teljesülhessen be, mind az addig külön utakon járó karrierjük, mind a magánéletük kapcsán. Első önálló estükre készülnek, ami azt jelenti, hogy egész éjjel ők fogják szolgáltatni a zenét. Zenei repertoárunk elég széles skálán mozog, a klubesten eddig csak egy kis szeletet tudtak megmutatni magukból, pedig ennél sokkal több van bennük. Rengeteg eddig még le nem játszott zene lapul a tarsolyukban, amiket a nagyközönség előtt is szeretnének már végre letesztelni. Egy különleges zenei utazásra invitálnak, ahol a deephouse-tól lépkedünk szépen felfelé bpm számban és ütemben egészen a technoig. Persze minden stílust a saját olvasatukban prezentálva, olyan HEAVEN INC.-s hangzásban. Ha szeretnél még többet megtudni a Heaven Inc. történetéről és munkásságáról, akkor olvasd el a velük készült interjúnkat!

Esemény: https://www.facebook.com/events/721703912904058

Mivel a helyszín befogadóképessége véges, ezért a biztos bejutás érdekében érdemes elővételben megvásárolni a jegyeket.