Tíz nap és elfoglaljuk Kolorá földjét. Bevonulunk sátrainkkal, és megkezdjük a rituális nyárimádás négynapos maratonját. Ha még nincs meg a belépőd, akkor érdemes sietni vele! Ugyanis hamarosan a csütörtöki, pénteki és szombati jegyek ára emelkedik. Ha valamilyen oknál fogva idén csak átutazóként élvezitek Kolorádót, és még nem váltottatok jegyet, akkor érdemes most, amíg van egy pár a kedvezményesekből.

Teljes nemzene lineup

Összeállt a teljes nemzene program is. Soha nem volt még ennyi lehetőségünk napközben kulturálódni, tanulni, fejlődni, ismerkedni és épülni Kolorádóban.

A nemtudás fellegvára, a Csodaszarvas kiegészül a Csodaerdővel, ahol minden napra jut egy élő podcast, és egy-egy elmélkedős-okosodós workshop. Tanulhatunk a transzgenerációs traumáinkról, és azok feldolgozásáról, készíthetünk zineket, vagy megismerkedhetünk a tudatmódosítószerek terápiás alkalmazásának lehetőségével. De előkerülnek olyan témák is, mint a BDSM, a médiatudatosság vagy a művészetterápia, amiket néha aktív résztvevőként vesézhetünk ki, néha pedig átszellemülten hallgathatunk.

Teremtő energiáinkat számtalan workshopon keresztül csatornázhatjuk hímzésbe, batikolásba, merch pimpelésbe, szitálásba, kütyüsimogatásba és önismeretbe, de készíthetünk partykellékeket és zero-waste csodákat is, idén először éjszaka sem áll majd le a kraftolás.

A fesztivál teljes időtartama alatt, a tudatosság és a biztonság jegyében ingyenes hallásvizsgálatban lehet részünk, és füldugót is kérhetünk, hogy jövőre is ugyanilyen jól hallhassuk kedvenc beszélgetéseinket és koncertjeinket.

A teljes programot és nemzene műsortáblát erre találjátok.

Playlistek

A várakozás utolsó napjaiban pedig hallgassátok megállás nélkül azt a két Spotify listát, amit a szervezők állítottak össze.

Az elsőben az élőzenét játszó fellépők új dalait hallhatjátok, amin rengeteg kedvencünk mellett megjelennek a La Femme legfrissebb remekei is – élőzene lista erre.

A gondosan válogatott elektronikus listát itt élvezhetitek.

Ha még felkészülnétek a többi előadóból is, megtaláljátok őket a műsortáblában és a fellépők között is.

Mit hozz és mit hagyj otthon, ha Kolorádóba igyekszel?

Közös érdekünk, hogy mihamarabb átlépjük Kolorá határát, ennek érdekében pedig fontos, hogy zökkenőmentesen haladjatok a biztonsági ellenőrzéssel.

Ezen a linken megtalálhatjátok azoknak a dolgoknak a listáját, amiket sajnos kint kell hagynotok, de azokét is, amiket erősen ajánlott hozni a vidám és biztonságos fesztiválozáshoz.

Kijutás

A másik hihetetlenül fontos tudnivaló az, hogyan tervezzétek a kiutazást Kolorádóba. Olvassátok el figyelmesen az ezen a linken leírtakat, mert részletesen elmondjuk, melyik eszközzel hogyan, mennyiért és mikor tudtok eljutni a fesztiválra.