Nem várt bejelentést tett Facebook oldalán a hazánkban is rendkívül népszerű izraeli producer, DJ és label tulajdonos Guy J.
A Lost & Found kiadó alapítója posztjában közölte, hogy századik kiadványuk megjelenésével bezárja kapuit a szcéna vezető labele. Bejegyzésében okként röviden csak annyit jelölt meg, hogy ezt a különleges történetet a csúcson kell abbahagyni, amire rendkívül büszke.


A jubileumi, egyben záró kiadvány nem más, mint a ‘Lost & Found’ vinyl verziója, amely annó a label legelső kiadványa volt, s ami megmutatta, hogy időtlen klasszikusok nemcsak a ’90-es és 2000-es években születtek. Az A oldalon a 2012-es original mix dübörög, míg egy friss ambient electronica verzió, az AM mix került fel a B side-ra.

A Lost & Found hivatalosan a Bedrock Records sublabeleként 2012 júliusában alakult és az elmúlt egy évtizedben olyan előadóknak adott lehetőséget tehetségük megvillantására, mint Roger Martinez, Chicola, Guy Mantzur, Sahar Z, Navar, Mononoid, BP (aka Lost Desert) és Brian Cid.

Guy J link: https://www.discogs.com/artist/566502-Guy-J
Label link: https://www.discogs.com/label/458527-Lost-Found-4
LF100 – Lost & Found vinyl vásárlós link: https://www.deejay.de/GUY_J_LOST_%26_FOUND_LF100_Vinyl__1026449

Fotó forrás: Guy J hivatalos FB oldala