A járvány utáni első teljes értékű kiadás után a Strand Fesztivál 2023-ban már újra a stabil nagyfesztiválos pályán mozog majd, 4 igen mozgalmas napot kerekítve a Balaton partján.

Továbbra is marad, sőt, még inkább nyárbúcsúztató lesz a dátum – konkrétan az augusztus 23. és augusztus 26. közötti időszak – ami pedig a programokat illeti, számíthatunk pár erős külhoni érkezőre, rengeteg hazai fellépőre, tábortűzre, lazulós-beszélgetős off programokra, sportra és persze a nyári Balaton minden extrájára.

Bár első blikkre csak a csütörtöki, pénteki és szombati napra látunk bejelentett fellépőket, azonban a hivatalos programtáblán lejjebb görgetve rögtön észrevehetjük, hogy a szerdai napon számunkra igazán kedvező programot állítottak össze a program! A nulladik napon nem is lesznek más előadók. a Citymatiné különkiadását leszámítva!

A zenei aláfestés már délután 2-kor kezdetét veszi, a Citymatiné által prezentált house zene pedig tökéletesen illik a Balaton és a nyár párosából létrejött pozitív életérzésre!  Íme a szerdai napi program:

14:00 SOBEK
16:00 SABANI
18:00 DANIEL MORITZ
20:00 CAPTAIN KNUCKLES
21:30 GORGON CITYŰ
23:30 SOBEK
01:00 SABANI
02:30 CAPTAIN KNUCKLES

De nem csak a szerdai nap miatt lesz érdemes augusztus utolsó hétvégéjén a Balaton felé venni az irányt. Számos olyan fellépő kap főszerepet a 2023-as STRAND programjában, akik néhány évvel ezelőtt kevés fesztivál színpadára jutottak el. Azahriah, Beton.Hofi, Carson Coma, Dzsúdló, Valmar közönsége ma már nemcsak a legnagyobb koncerthelyeket, de minden bizonnyal a STRAND küzdőtereit is megtöltik majd 2023. augusztus 24-26. között, akárcsak a törzsvendégnek számító Halott Pénz, a Bagossy Brothers Company, vagy Majka követői. A külföldi eladőókat idén a Purple Disco Machine, Luude és Gorgon City fogja képviselni.

Bővebb infó: strandfesztival.hu