Bár még javában tombol a kánikula, azonban lassan hozzá kell szoknunk ahhoz a gondolathoz, hogy nemsokára véget ér a nyár és a szabadtéri szezon. Budapest legkisebb underground klubja ma is kinyitja kapuit, a zenei felhozatalt illetően ezúttal tech- és minimal house kerül terítékre. Ha tömegrendezvények helyett inkább meghitt, intimebb pillanatokra vágyik, akkor a Fabrika lesz a te helyed ma éjjel!

A pénteki buli fellépőit a YH Radio Show adásából ismert DJ-k, Adam Shifty, Kiki Mantic, Falcone és Niac alkotják. A megfelelő hangzásról pedig a Corvin Clubtól megörökölt Mogul Audio ládák fognak gondoskodni. Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. A klub nemrég teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár.

Érdemes korán érkezni, ugyanis a helyszín befogadóképessége véges, az éjfél előtt érkezők pedig jelentős kedvezménnyel juthatnak belépőhöz.

Esemény: https://www.facebook.com/events/981123096554794