A Minimal Art Family csapata ismét kitett magéért és egy igazán különleges bulival készül pénteken! Nem először fordul elő hasonló, Budapest számos pontján szerveztek már szabadtéri bulikat. Ilyen volt legutóbb az Árasztó-parton létrejött esemény, vagy például korábban a Hajógyári-szigetre, és a János-hegyi kilátóba tervezett megmozdulás.

A bulik egyedi mivoltát jelzi az is, hogy a helyszín általában csak az utolsó pillanatokban szokott kiderülni, éppen ezért igazán különleges hangulat szokott uralkodni ilyenkor. A pontos lokációról ezúttal is csak sejtésünk lehet. Annyi biztos, hogy ismét egy víz közeli helyszínről van szó és a Facebook-event borítóképe is sokat sejtet.

Ha pedig szeretnél Te is részt venni a szeptember 1-i Minimal Art Family Secret Open Air megmozduláson, akkor regisztrálj! Az eseménnyel kapcsolatos információkat ezután fogjátok megkapni. A fellépők egy részét hétvégén már közzétették a szervezők, hogy nagyjából tisztában legyünk azzal, hogy milyen lesz az este zenei hangulata. A listát végigböngészve megállapítható, hogy elsősorban a house / minimal hangzás (Pixie, Schime, Erik Stefan, Monocron, Adano, YME, U-Seph) fog dominálni.

Ha még nem regisztráltál, akkor gyorsan tedd meg! Érdemes sietni, ugyanis erre már csak ma délig lesz lehetőség. Aki kimarad, az pedig lemarad! Használjuk ki a nyarat, amíg csak lehet!

Regisztrációs link: http://www.minimalartfamily.com/reg
Esemény: www.minimalartfamily.com/reg