Kiemelt figyelemmel szoktuk kísérni a Flipside csapatának ténykedését, hiszen egészen elképesztő lelkesedéssel próbálják életben tartani a dél-magyarországi régió underground közösségét.  Ők szervezik többek között a Dunai Nyári Tábort, és előszeretettel vesznek birtokba különleges helyszíneket. Ilyen például a Tettyei Katlan is.

A pécsi partyarcoknak biztosan nem kell bemutatni ez utóbbi helyszínt. A Flipside csapata több éves kihagyás után tavaly hozta el újra a tettyei kőfejtős bulik egyedi érzését. A hangulatra azóta sem lehetett panasz, a közönség és a vendég DJ-k elmondása szerint kétségtelenül az év legerősebb bulijait sikerült tető alá hozni, ráadásul 2022 óta immáron három alkalommal is.

A következő felvonásra szeptember 9-én fog sor kerülni. Igazán impozáns line up-ot sikerült összeállítani, hiszen számos olyan DJ-t találunk a fellépők között, akik rendszeresen lehetőséget kapnak a legnagyobb hazai zenei eseményeken. Ilyen például Isu, aki a 90-es évek közepe óta aktív részese a hazai undergroundnak, már akkor elkezdte a rendezvények szervezését és a kazettáról való DJ-zést. Olyan nagysikerű brandek köthetők a nevéhez, mint például a Minimalheadz, Lick The Click, Sunburst, Technokunst és az Alkotótábor.

Az Octile nevéhez fűződő DoubleTrouble eredetileg Youtube-csatornaként indult, idén tavasszal pedig egy immáron deep / dub / microhouse megjelenésekre fókuszáló kiadóként is megkezdte működését! Octile naptárában szinte alig találunk szabad hétvégi dátumot. Nemcsak a budapesti éjszakában számít rendszeres fellépőnek, hanem egyre több a vidéki, sőt már a külhoni felkérése is.

Hasonló stílusban utazik Baco & Li négykezes produkciója is, nevükhöz fűződik a Szoba Studio által útjára indított Deepfields nevű partisorozat, ahol a családias atmoszféra érzése máig megmaradt, pedig azóta szinte az összes jelentős hazai fesztiválon bemutatkoztak már a microhouse hangzás aktuális hazai és nemzetközi szereplőit felvonultatva.

A fellépők listája Spyral & Heller (Birtok Crew), Andrash (*Live), Stvn-Kiss, Palms Croatti, és Kele nevével lesz teljes.

A zenei produkciók mellett érdemes megemlíteni a szeptember 9-i eseményen várható extrákat is, ugyanis kényelmi szolgáltatásokból ezúttal biztosan nem lesz hiány! A vendégek észrevételeit meghallgatva ezúttal kibővített chill zóna fogja várni a feltöltődésre vágyó partiarcokat. A napfény káros sugaraitól, illetve az esőtől egyaránt védő beduin sátor is sokkal nyitottabb lesz, biztosítva ezzel a hamisíthatatlan open air érzést.

A szervezők ezúttal extra vizuállal is készülnek. A hatalmas területet nem egyszerű bevilágítani, azonban ezúttal úgy tűnik lesz rá megoldás. Ráadásként pedig egy meglepetés show is emelni fogja a látványképet.

Lesznek kitelepült street food árusok is, így annak sem kell aggódnia, aki esetleg menet közben megéhezne.

A jegyek értékesítése megkezdődött! Ha a környékről érkezel, akkor ne halogasd sokáig tovább a jegyvásárlást, hiszen idén nem lesz már több szabadtéri megmozdulás a környéken. De azoknak is erősen ajánljuk a részvételt, akik távolabbról érkeznek, hiszen egy egészen különleges helyszínről van szó, ahol mindig felfokozott a hangulat, éppen ezért a DJ-k is maximálisan odateszik magukat.

Esemény: https://tixa.hu/flipside_tettye_katlan
Jegyek: https://www.facebook.com/events/247173614819890
Beduin sátor bérlése: https://beduin-satorberles.hu/