A harmadik negyedévben példás szőnyegbombázással indul Afterlife-fronton. A The Project jó értelemben vett idei ámokfutása csúcsosodni látszik, aminek aktuális tetthelye újra a Várkert Bazár rendezvényterme lesz. 

Amikor azt hittük, hogy Stephan Bodzin ’vasúttörténetis’ live actje után már nem nagyon van feljebb: érkezett a bejelentés, hogy két héttel a nagy esemény előtt INNELLEA főszereplésével egy brutális négyesfogattal tér vissza a UNITY sorozat, immáron negyedik alkalommal. 

Az ezt megelőző április show mindannyiunknak maradandó emléket okozott, az akkori új helyszín, azaz a Várkert Bazár pedig már akkor meghálálta a gondoskodást. Ám ahogy az a The Project idei szezonjából a vaknak is jó láthatóan kitűnik: biztosak lehetünk benne, hogy a srácoktól megint egy rakás újdonságra lehet majd számítani.

A madarak új színpadi installációról, transzparens ledfalakról és fényorgiáról csicseregnek. Ha ennek csak a fele igaz már el leszünk kényeztetve. A körítés mellett azonban illik nem megfeledkezni a főmenüről. A rég várt Innellea szett mellett visszatér BRINA KNAUSS, és itt lesz velünk a meseszép holland szőkeség OLYMPE, és a friss felfedezett Axel Haube. 

Négy Afterlife előadó egy éjszaka, egy látszólag tökéletesen felépített egész estés zenei mennyország a Várkert Bazár ultramodern hi-tech környezetében. Budapest ilyet ritkán lát.

Naná, hogy ott találkozunk! 

Jegyek még kaphatók a Cooltixen: jegyl.ink/UNITY-4-TICKETS
Tovább infók az eseményben: https://www.facebook.com/events/244814031781658