Lassan hozzá kell szoknunk ahhoz a gondolathoz, hogy véget ér az idei nyár, és már nem sokáig élvezhetjük a szabadtéri bulik előnyeit. Az ősz beköszöntével pedig kezdetét veszi a klubszezon, ilyenkor pedig általában sokkal izgalmasabb zenei kínálat közül lehet válogatni. A progressive house fanatikusainak érdemes bevésni a szeptember 16-i dátumot a naptárba. Egy olyan előadó érkezik, akit már régóta meg szeretne hallgatni élőben is a hazai közönség. 2020-ban már majdnem sikerült elhozni, akkor azonban sajnos közbeszólt a pandémia. Mostanra viszont már minden akadály elhárult, így aztán Kamilo Sanclemente személyében a kolumbiai progressive house koronázatlan királya érkezik jövő szombaton Budapestre!

Kamilo Sanclemente már a 90-es években közeli kapcsolatba került az elektronikus zenével, az első saját szerzeményeit 25 évvel ezelőtt írta. Röviddel ezután pedig már dj-ként is kipróbálta magát, miközben ő felelt Kolumbia egyik legfontosabb rádióállomásának elektronikus zenei  szekciójáért. 2010 környékén jött el számára az igazi szintugrás, ekkorra már Hernan Cattaneo-tól Nick Warren-ig a szakma legnagyobb alakjai kezdték el játszani a zenéit. Kamilo karrierje azóta is rendületlenül tör előre, saját zenéi rendszeresen a Beatport sikerlistáit ostromolják. DJ-ként beutazta már egész Dél-Amerikát, járt Ázsiában, és több alkalommal turnézott már Európában is. Szeptember 16-án pedig végre a hazai közönség is előtt is bemutatkozhat a Prime FM meghívására.

A hazai house rajongók körében valószínűleg senki előtt nem szorul bemutatásra a Prime FM csapata, hiszen hosszú évek óta szállítják kiapadhatatlan lelkesedéssel és nagy műgonddal összeválogatva a stílus nemzetközi nagyágyúit és feltörekvő tehetségeit. Nem ez lesz az első alkalom, hogy a világ túloldaláról repítenek ide valakit. A dél-amerikai vonal tulajdonképpen mára a Prime FM védjegyévé vált, elég csak megemlíteni Sebastian Busto, vagy éppen Marcelo Vasami nevét.

A szeptember 16-i esemény méltó fel és levezetésrõl a Prime FM rezidens dj-i és vendégei, név szerint Rich, Kühl, Hunter, Christian Gainer, valamint Intacto fognak gondoskodni!
A jegyek értékesítése már meg is kezdődött. Nem érdemes sokáig halogatni a vásárlást, ugyanis az early bird jegyek már el is fogytak.

Esemény: https://www.facebook.com/events/550559687133265
Jegyek: https://oneticket.hu/kamilo-sanclemente-cinema-hall-led-room-10957