Jó hírekkel tudunk szolgálni a Fabrika háza tájáról! Az óbudai harisnyagyár területén fekvő pinceklub ismét teljes kapacitással üzemel. Befejeződött ugyanis az udvaron hónapok óta zajló felújítás, így végre nem kell gödrök és kráterek között átugrálni ahhoz, hogy biztosan eljussunk a bejárathoz. Érdemes lesz ma éjjel  a Bogdáni út felé venni az irányt, ugyanis egy új sorozat fog debütálni!

AZ ETEM összesen öt DJ-t állít csatasorba Dorota, Bedux, Erik Stefan, Subotage és Oxcart főszereplésével. A zene este 11-kor veszi kezdetét, a pultban pedig másfél óránként fogják váltani egymást a fellépők. Igazán szimpatikus kezdeményezésről van szó, hiszen az esemény leírását olvasva megállapítható, hogy az ETEM csapata is hasonló értékeket képvisel, mint mi.

Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Martin Audio hangládáksejtelmes fények és füstgép gondoskodik arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben. Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében!

Esemény: https://www.facebook.com/events/999537334714564
Jegyek: https://cooltix.hu/event/64ee0b32a20abf3a0d545ed1

Másnap nem lesz nyitva a Fabrika, ugyanis a klubot üzemeltető Minimal Art Family csapata ismét egy open air megmozdulással kívánja feltüzelni a nyári szezon utolsó pillanatait! A helyszínt ezúttal is a Duna közelében kell keresni. Így aztán a napfelkelte csodálatos látványa mellett a Duna varázslatos látképe kíséri végig az eseményt, ami zártkörű és regisztrációhoz kötött! További információkat és a pontos koordinátákat regisztráció után kapjátok meg! Aki már regisztrált korábban, annak már ment ki meghívó.

REGISZTRÁCIÓ: www.minimalartfamily.com/reg