Mint, ahogy arról korábban hírt adtunk már a belga techno dj Amelie Lens gyermeket vár. Az orvosaival folyamatosan konzultálva és a rajongóit sem hagyva cserben áldott állapotban is végigviszi a korábban lefoglalt és bejelentett fellépéseit. Legutóbb a firenzei Decibel Open Air fesztiválon állt a pult mögött és igencsak energikus szettel lepte meg a résztvevőket, miközben széles mosollyal az arcán, táncolva élvezte a saját műsorát – ezt meg is osztotta képek és videók formájában Instagram oldalán.

Jó szett és teljes elővigyázatosság ide vagy oda a kommentelők ellen nincs megfelelő védelem: voltak, akik a feltöltött videókat látva megkérdőjelezték, hogy jó döntés-e az, hogy Lens terhesen is színpadra áll és ezáltal traumatizálja leendő gyermekét.

Erre Lens viszonylag magvasan válaszolt hozzászólásában: „a férfiak mit sem tudnak a terhességről, de azt hiszik, hogy rendben van bíráskodni egy terhes nő és a gyereke felett, akikre a világ legjobb orvosai vigyáznak„.

A téma megosztó jellege ellenére a poszt alatt hozzászólók többsége Lens védelmére kelt, dicsérve szettjét, biztatva őt, hogy így is kiáll a közönség elé.


Kép forrása: Amelie Lens IG