Már csak egy hónap van az idei Amsterdam Dance Event (ADE) kezdetéig (a rendezvényt október 18-22 között rendezik meg). A nemzetközi zenei szakmai seregszemle az idén húsz éves holland Armada Music formabontó kezdeményezése révén igyekszik néhány rajongónak még különlegesebbé tenni az élményt.

Október 18-án 20 órától ugyanis az amszterdami Schiphol reptér egyik irányítótornyából közvetítik két helyi legenda Ferry Corsten és Joris Voorn egy-egy órás szettjeit, amit egy nyereményjáték révén hat-hat rajongó a helyszínen tekinthet, hallgathat meg. A helyszín azért is egyedi, mert a körpanorámás építményről a teljes amszterdami repülőteret belátni. Az esemény az Armada Music TV-n keresztül ingyenesen követhető majd.

„Csodálatos dolog, hogy két erős holland márkát így tudunk összekötni.” – nyilatkozta a reptér honlapjának Arthur Reijnhart a Schiphol kereskedelmi igazgatója. – „Nagyon sok rajongónak a Schiphol az ADE előkapuja. A torony, ahol az Armada ADE rendezvénysorozata kezdetét veszi egy ikonikus épület, egyedi atmoszférával. A szerencséseknek ezt a testközelből is lehetősége lesz átélni.

Borítókép: amsterdamtips.com