A Berghain pultosaként indult, majd random helyeken végzett táncmozdulatai által szerzett ismeretséget, innen pedig már egyenes út vezetett a dj pultba.
Stella Bossi munkásságát lehet szeretni, vagy utálni – arany középút nincsen. Polgárpukkasztó viselkedésével már így is rendszeresen kiakasztotta a szakmát és az internetes közösségeket, legutóbbi produkciójára azonban már tényleg nincs bocsánat.

Értjük, hogy minden egyes mozdulata az általa képviselt előadói tevékenység része, és azt is, hogy egészséges önbizalom nélkül ma már senki nem rúghat labdába a nemzetközi porondon. A közösségi oldalak térnyerése következtében egyre inkább felhígult a szcéna, a kurrens megjelenéseket nagyítóval kell keresni, egyre nagyobb szerepet kapnak a külsőségek, a techno a mainstream részéve vált. A fellépők egymás iránti tiszteletlenségének kifejezése azonban még a kommersz rendezvényeken is kiveri a biztosítékot.

Stella Bossi a hétvégén Stuttgartban zenélt. Némi késéssel érkezett a színpadra, de ebből nem volt semmi probléma, hiszen az előtte fellépő Pappenheimer így némileg később fejezte be a szettjét az eredetinél tervezettként. Köszönet helyett azonban Stella Bossi és csapata egyszerűen kitúrta a pult elöl. A döbbenetes jelenetről szolgáló felvétel pedig minden kétséget kizárólag bizonyítja, hogy Stella Bossi-nak ezek után semmi keresnivalója sincs a porondon.

A szervezők mindenesetre elhatárolódtak a történtekről és egy közleményt adtak ki, melyben kijelentették, hogy soha többet nem fogják elhívni Stella Bossi-t, aki egyébként maga is elnézést kért azóta. Bár az eddigi ténykedését ismerve el tudjuk képzelni, hogy mennyire lehet őszinte a megbánása. Az lenne az igazán menő, ha Stella Bossi helyett Pappanheimer lépne fel azokon a rendezvényeken, ahová a berlini djane-t bookolták. De ne legyenek illúziónk, a közönség akarata nem ezt diktálja. Stella Bossi egyébként november 10-én Budapesten is zenélni fog.

A kérdéses videót pedig ITT tudjátok megnézni.