Manapság szinte minden vállalkozás rendelkezik online platformmal. A forgalmazók, értékesítéssel foglalkozók esetében különösen fontos a webshop létrehozása. Ez esetben két lehetőségünk van, vagy saját webáruházat készíttetünk vagy a bérlés mellett döntünk.

Nagyon sokat a saját webáruház készítést preferálják, amit azzal igazolnak, hogy számtalan hátránya van a bérlésnek. Ha az interneten kutakodunk, valóban találhatunk ilyen cikkeket és beszámolókat. Azt viszont fontosnak tartjuk kiemelni, hogy nagyon sok múlhat azon, hogy hol döntünk a bérlés mellett, ugyanis ma már ez az opció sem mondható rossznak, sőt több szempontból előnyös. Ráadásul a Viltor webshop bérlési rendszerét ingyen is ki lehet próbálni.

Mindazoknak, akik kacérkodnak a webáruház bérlés gondolatával, érdemes megismerniük a webshop bérlés fő előnyeit.

Olcsó webáruház bérlési díjak

A webáruház indítás időben, anyagiak és energiában is komoly ráfordítást igényel. Ehhez nem mindenkinek vannak meg a kellő erőforrásai. A webáruház készítés elképesztően drága tud lenni, különösen, ha minél több extra funkciót, egyedi dizájnt szeretnénk. A további fejlesztések pedig szintén nem olcsók.

Ha nincsenek meg az anyagi erőforrásaink, akkor kiváló alternatíva lehet a webshop bérlés. A Viltor rendszerben igazán kedvezményes áron lehet bérelni, melyben rengeteg terméket hirdethetünk, így az sem jelent problémát, ha már rögtön az elején nagyban gondolkodunk. A vállalkozás indítás nem olcsó mulatság, így rendkívül előnyös, hogy egy-két téren tudunk spórolni, méghozzá úgy, hogy az nem megy a minőség rovására.

Folyamatos fejlesztések és funkciók

Egy webáruház üzemeltetése során nem lehet hátradőlni és számolni a bevételeket, ugyanis ahhoz, hogy a vevők rátaláljanak a termékekre és megelőzzük a konkurenseket, nagyon fontos folyamatosan fejleszteni a webáruházat és időről-időre megújulni. A Viltor ebben teljes mértékben partner.

Szinte minden héten vannak fejlesztések, melyek azt a célt szolgálják, hogy a webáruház modern és szép legyen, a funkciók elősegítség az egyszerűbb vásárlást és kényelmes legyen a folyamat. Folyamatosan újabb marketing csatornákon reklámozhatjuk a webshopot és a beépített autizmusok segítségével gyorsíthatjuk a logisztikai munkát és a mindennapi számlázást.

Modern webshop arculatok

A webáruházak közt az egyik nagy különbség az arculat, mely segíthet beazonosítani egy-egy típust és reklámozni a márkát. A bérelt webáruházakat gyakran éri az a vád, hogy korlátozottak a dizájn lehetőségek és emiatt nagyrészük sablonos, egyforma. A Viltornál érdemes megtekinteni az elérhető arculatokat és rögtön egyértelművé válik, hogy szó sincs unalmas, sablonos dizájnokról.

Korszerű, a mai trendekhez igazodó arculatok és a könnyen kezelhető felületek mind elősegítik a webáruház sikerét. Természetesen az összes dizájn reszponzív kialakítású, mely azt jelenti, hogy automatikusan alkalmazkodnak a különféle készülékekhez, például asztali számítógéphez, okostelefonhoz, tablethez és notebookhoz.

Borítókép: [freepik]