Jay Lumen Ausztráliában turnézva elvitte masszív techno ütemeit a világ egyik legtávolabbi pontjára. Nem mellesleg a Koala és Kenguru áradat közepette, 3 várost érintő parti sorozata végén ő zárta az Earth Frequency Festival nagyszínpadát.

Jay Lumen ismét Ausztráliában turnézott, így mindenki számára egyértelmű, hogy továbbra sem nagyon ül a babérjain. Kislemezei idén is sorra a toplisták Top10-ében landolnak és mégis van ideje a mennyiségi és minőségi stúdiómunkát kellő arányban beilleszteni az igen sűrű turnédátumok közé.

Ezúttal, ahogy azt említettük, Ausztráliában tette tiszteletét, ahol Melbourne, Sydney és Brisbane városai voltak a célállomások. A hétvége az Eat The Beat Melbourne-ben található helyszínén kezdődött, majd a Home Sydney egyedi kikötői klubjában folytatódott, melynek külön kuriózuma, hogy ablakos falai lehetőséget nyújtanak az éjjeli lenyűgöző kilátásra. A bulik óriási sikerrel és teltház mellett zajlottak és emellett a turné utolsó állomásaként Jay az Earth Frequency Festival fő színpadát zárhatta a vasárnapi napon, mely szintén megtelt táncteret és masszív hangulatot hozott.

Jay Lumen Earth Frequency Festival-on rögzített szettjét itt tudod visszanézni:

Persze a remek bulik mellett azért maradt idő városnézésre és pihenésre is. A kengurusimogatás és koalaölelgetés mellett a Sydney Operaház sem maradhatott ki a programok közül.

Jay Lumen az alábbi szavakkal aposztrofálta ausztrál turnéját:

„Mindig öröm visszatérni Ausztráliába. Általában évente megyek és rendszerint feltöltő és óriási élményekkel távozom. Minden bulit imádtam, az Earth Frequency Festival pedig egyszerűen zseniális volt, mind a közönség, mind a szervezés oldaláról nézve. Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki ott volt! A Kenguruknak és a Koaláknak pedig innen is egy újabb ölelés.

Jay Lumen persze azóta már megjárt jó pár fesztivált, többek között a belga Moonfiels és a német Free Flow is mögötte van már, nem is beszélve a Summer Spark fesztiválról az olasz – szlovén határnál. Mindemellett a klubturné sem állt meg, hiszen Hollandia, Szerbia, Szlovákia, Kanada, Lengyelország, Németország, Törökország és még számos helyszín áll mögötte.

Itthon legközelebb október 7-én találkozhatunk vele a pécsi Amper-ben, ahol Sikztah-val karöltve vezénylik le az estét.
Aki pedig esetleg az idei ADE 2023-ra is kilátogat Amszterdamban, az meghallgathatja szettjét az egyik nyitó rendezvényen, október 18-án a Club Atelier falai között.