Sajnos immáron nem csak a naptár, hanem az időjárás is egyértelmű jelzést adott: eljött az ősz! Persze a hűvösebb idő eljövetelének is számos előnye van. Például az, hogy elindul a klubszezon!

Október 14-én a Night Fever csapata a Weekend Heroes eseménysorozat ötödik részével köszönti az ősz beköszöntét, melyet egy felejthetetlen partival szeretnének megkoronázni. A maratoni éjszaka headlinere ezúttal YME lesz, aki vérbeli erdélyi lemezlovasként már több ízben bizonyította, hogy zsigerileg kötődik a rominimal műfajhoz és ifjú titánként a Tereda csapatához is. A buli felvezetéséért SLDR lesz a felelős. Az este folyamán 4byss, Peter Zsiga és Tony Belicoso fog további supportot biztosítani. Gyertek el és legyetek részesei egy olyan underground életérzésnek, amely csak a Fabrika falain belül tapasztalható meg.

Az itt megrendezett partyk hangulata ugyanis a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. A megfelelő hangzásról a Corvin Clubtól megörökölt Mogul Audio ládák fognak gondoskodni. Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1276535859693883
Jegyek: https://cooltix.hu/event/65086f5e22698bed56be41dc