Denes Toth életében és pályafutásában különösen nagy mérföldkőt jelent október 11-e. Ma van ugyanis éppen 10 éve, hogy megszervezte az első saját rendezvényét. A Moody egy apró felvidéki városból, Tornaljáról indult el hódító útjára, majd később Kassára, illetve Pozsonyba költözött a sorozat. Ahogy ilyenkor azt mondani szokás: a többi pedig már történelem! Hiszen a Moody 2013. október 11. óta több, mint 90 alkalommal került megrendezésre, melynek keretein belül olyan nagynevű dj-k és producerek érkeztek Szlovákiába, mint például Denis Horvat, Coeus, Frankey & Sandrino, Philipp Straub, vagy a magyarok közül Secret Factory, Justrice, Peter Makto, Gregory S, Mulya és Sobek.

A kerek évfordulót pedig illik tisztességesen megünnepeli. Az időzítés pedig nem is lehetne tökéletesebb Denes Toth új kiadójának elindítására. A mai napon útjára induló Moodyverse a Moody covid alatt kiteljesedett aktivitásaira épít, ugyanis ekkor indították el saját zenei blogjukat (moodyverse.com), Spotify csatornájukat (ahol heti rendszerességgel közölnek top 10-es listát), valamint a ‘Moodyverse Music Group’ névre hallgató Facebook-csoport is megkezdte működését. A Moodyverse felöleli a teljes zenei világukat, a brand célja a melodic house & techno, valamint indie dance zenei stílusok népszerűsítése, főleg szlovák/cseh oldalon. Így kell ezt csinálni, Denes Toth tökéletesen ráérzett a dolgok mikéntjére. Először közösséget épített, és ezekhez az aktivitasokhoz tökéletesen passzol az, hogy saját zenéket is kiadjanak.

A Moodyverse első megjelenésének dátumát gondolom mindenki kitalálta már. A mai napra időzített EP Denes Toth két saját szerzeményét, valamint Yubik újraértelmezését tartalmazza.

A zenéket már most a stílus legnagyobbjai pörgetik, az elmúlt hetekben olyan nagynevű dj-k szettjében bukkant fel, mint például Tale of Us, Innellea, Yubik, vagy éppen Glowal.

A német DJ / producer egyébként fellép a Moody 10. szulinapi buliján. ami október 13-án kerül megrendezésre Pozsonyban. Ez lesz egyben a kiadó debütáló bulija is.

Denes Toth töretlenül dolgozik azon, hogy a melodic house / techno vonal Szlovákiában és Csehországban is megfelelő figyelmet kapjon, emelett pedig a saját pályafutása is egyre komolyabb szintekre ér. Ezen a héten egészen biztos, hogy nem fog unatkozni, hiszen a szülinapi buli másnapján már Budapesten, a Bónusz Fesztiválon fog zenélni!

Beatport: https://www.beatport.com/release/endeavour/4259037