Thomas Schumacher régi motoros a szakmában. Olyan generációkon átívelő örök érvényű zenék megalkotása fűződnek a nevéhez, mint például a „When I rock”, „Ficken”, „Redpurple”, vagy éppen a „Tainted schall”. A német DJ / produceren azonban úgy tűnik, hogy nem hat az idő vasfoga.  az elektronikus zenei szcénában. Ez nem akadályozza meg a német DJ-t és producert abban, hogy első megjelenése után mintegy 25 évvel is stabilan őrizze helyét a csúcson!

„Hivatalosan én vagyok a legkelendőbb hype techno előadó a Beatporton az elmúlt 12 hónapban” – jelentette be büszkén Thomas Schumacher Facebook-oldalán. „Nélkületek ez nem jöhetett volna létre” – folytatta Thomas Schumacher a bejegyzését, miközben háláját fejezte ki a követőinek. „Köszönöm a szeretetet és a támogatást, ez jelenti számomra a világot.”

Az immáron 51 éves előadó egyébként összesen 84 316 ponttal áll a hype techno artistok élén. Az idei évben számos nagysikerű tracket adott már ki. Ilyen például a „Hustle“, „Crave“ és az „I am machine” című szerzemény, de az idei Mayday himnusznak is készített egy remixet.

Ha kíváncsi vagy Thomas Schumacher all time top 10-es listájára, akkor erre a linkre kattintva érheted el.