Két éves szünet után tér vissza a budapesti éjszakába az elmúlt évek egyik legsikeresebb techno klubestje. A Techno B**d M*g története 2018-ban indult és rendezvényről-rendezvényre mozgatott meg egyre nagyobb tömegeket. Bár a provokatív névválasztás nem mindenkinek nyerte el a tetszését, azonban a számokat illetően nem igen lehetett vitába szállni. A line up is önmagáért beszélt, tökéletes egyveleget alkottak a hazai fiatal feltörekvő tehetségek, és a rutinos veteránok. Így aztán 18-tól 40+ éves koráig bárki a magáénak érezhette az eseményt, a csúcson három teremben szólt a zene, csordultig töltve a Sonic-ot.

A covid sajnos megtörte a lendületet, és a rendezvény 2021 óta nem is került megrendezésre. Pénteken azonban újra szól a techno, ezúttal az óbudai Fabrikából. A visszaigazolások alapján szinte garantált a teltház, így érdemes korán érkezni a biztos bejutás érdekében.

A hatodik Techno B**d M*g alkalmábólBuddhasmile b2b B-Mate, TOM SPL, Jerome, TØRN. Cserszegi Fűszeres & Tibi303, Benzin /PÉNZ/. és Sp!ke /NEORAVE/ áll a pult mögé.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1011200443625228