Igen csak kellemes helyzetben vagyunk ezen a héten. Alig, hogy kipihentünk az előző bulik fáradalmait, máris készülhetünk a következőre! Hiszen októberben már csak két munkanapot kell kibírni, és holnap este máris belecsaphatunk a lecsóba!

A Fabrika mostanában teltházas bulik egész sorával durrantotta be az őszi szezont. Pedig az igazi nagy dobás még hátravan! Aki figyelemmel kíséri Budapest talán egyetlen minden formájában is underground klubjának történéseit, az megszokhatta már, hogy Andrija Jäger, a klub tulajdonosa mindig valami újdonságon töri a fejét. A lassan négy éve megalakult óbudai pinceklub minden évben komoly változásokon megy át. Tavaly jelentős mértékben megnövekedett a tánctér és kialakítottak egy tágas büfét is. A várt hatás nem maradt el, a klub egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és a hosszú nyitvatartásnak köszönhetően teltház esetén sem kell a tömegnyomor miatt aggódni.

És hogy mi a siker titka? Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Ez a valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából. Állandó innováció nélkül azonban egyik szórakozóhely sem lehet hosszútávon sikeres.

A Fabrika következő nagy dobását pedig október utolsó napján bárki szemügyre veheti, hiszen a Minimal Art Family halloween-i partiján avatják fel az óbudai pinceklub új vizuálját! A képek tanulsága szerint szabadon állítható színekben pompázó LED-es csíkok egész sora fog végigfutni a Fabrika minden oldalán.

Andrija Jäger küldött néhány fotót ízelítőként. A képek tanulsága szerint már nem csak az új vizuál, hanem a halloween-i bul alkalmából telepített dekoráció is készen áll a holnapi megőrülésre.

Korábban úgy fogalmaztunk, hogy az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Mogul Audio hangládáksejtelmes fények és füstgép gondoskodik arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben. Nos elnézve a képeket ez a megállapítás innentől hatványozottan igaz lesz!

Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide!

Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében! És ez nem csak marketingszöveg, ebben a hónapban számos alkalommal előfordult már, hogy ki kellett tenni a „megtelt” táblát.

Esemény: https://www.facebook.com/events/282087908089956
Jegyek: https://cooltix.hu/event/6511c07dcd0da2e3becf445e

Holnap a minimal és a microhouse kerül előtérbe, de november elején a techno rajongói is megtalálják számításaikat, hiszen lesz Private Rave és Kindergarten is, ez utóbbi a primate.hu saját szervezésű partysorozata, ahol ezúttal két igazán különleges vinyl DJ is megmutatja tudását.