Újra Dj Titusszal dolgozott Fedora, hazánk egyetlen női bass music mc-je. A ‘Soul is Heavy’-hez készült egy videó is, amit Fedora rögzített egy iPhone-al külföldi utazásai és fellépései során.

Láthatunk a videóban angliai és albániai felvételeket, vagy a legendás csehországi Let it Roll -drum and bass- fesztiválról snitteket, ahol egyedüli magyar mc-ként lépett fel az Fedora, idén már másodjára. Találunk még Budapest Parkos Belga koncert felvételt, brightoni tengerpartot vagy a Szardìnián megrendezésre kerülő, angol szervezésű Sun and Bass fesztiválról snitteket, ahol Fedora idén is fellépett Chris.Su-val.

Chris.su-val hamarosan megjelenik két új zenéjük, az egyikben újra feat-el majd Stamina Mc, akivel 2013-ban már kiadtak közös zenét, az ‘Illusion of Choice‘-t. A most novemberben megjelent Fate X albumon is hallhatunk 2 remixet Fedora és Chris.su dalaiból, az egyiket egy angol dj és producer – Umax készìtette.

Fedorát láthatjátok a Belga énekesnőjeként magyarországi koncerteken, de sokat utazik a környező országok basszus zenei eventjeire hostolni. Leginkább külföldi producerekkel dolgozik és közben készíti saját dalait és szövegeit, valamit a Fedora and the Worldstylers nevű új formáció nagylemeze is készül. Legutóbbi megjelenésük, a ‘Medicine Woman’  lyrics videóval jött ki idén ősszel, ami szintén Londonban lett rögzítve.

Az Eatbrain kiadónál is megjelent pár hete új zenéje Kutlo-val, valamint  a szintén szlovákiai Simple Souls-al is készített egy dalt, amit egy nagynevű angol drum and bass kiadó jelentetett meg idén novemberben.