A Várkert Bazár gyomra az utóbbi hónapokban az Afterlife-rajongók fellegvárává transzformálódott át. Köszönhető a The Project áldozatos munkájának igazi nagypályás klubshow érzést kaptunk az elmúlt hónapokban, ám a hab a tortára épp most érkezik. 

Az év finisére két brutális line uppal ünnepel a UNITY sorozat. A soron következő hatodik állomás december 15-én egy KONSTATIN SIBOLD – REBUKE – ONNYA kombóval ünnepel, majd az év végére december 29-én egy előszilveszteri különkiadás keretein belül érkezik a régóta várt GOOM GUM páros, mellettük pedig újra itt lesz velünk a lengyel-angol tünemény ANNI, és a német Afterlife frisshús: YUBIK

A UNITY minden kétséget kizáróan új színt hozott a fővárosi klubéletbe. Európában is egyedülálló megoldással büszkélkedő körszínpada – azaz vizuállal és fénytechnikával agyonrakott átlátszó ’ketrece’ nemcsak a közönség de a fellépők kedvence is. A Várkert tiszta és rendezett közege, a sorozat kiemelten jófej közönsége közös nevezőre hozva ezzel az egész éjszakás audiovizuális élménnyel abszolút hiánycikk itthon. Mi nagyon örülünk, hogy a részesei lehetünk, és ösztönzünk mindenkit, hogy az említett dátumokon induljatok meg a Várkert felé!

Jegyek még korlátozott számban kaphatók az alábbi linkeken:

December 15. The Project: Unity6 w/ Konstantin Sibold • Rebūke • Omnya
Cooltix – jegyl.ink/UNITY-6-TICKETS

December 29. The Project: Unity Pre-NYE w/ GOOM GUM • ANII • YUBIK
Cooltix – https://jegyl.ink/UNITY-PRE-NYE-TICKETS