Ismét eltelt egy hét, megkezdődött az évvégi hajrá, és a száraz november is véget ért. Bőven van indok tehát a bulizásra. A Fabrikában ma este egy új sorozat, a techno-ra szakosodott Liquid fog debütálni, holnap pedig a régi ismerősnek számító Night Fever csapata a  a Weekend Heroes eseménysorozat hatodik részével üdvözli a tél beköszöntét.

A Liquid Night egy londoni székhelyű partisorozat, amit egy ott élő, ám magyar származású DJ indított el és most a brit főváros, valamint Birmingham és Barcelona után Budapestre is elhozzaák az általuk prezentált hangzást. Ma éjjel összesen hárman fognak pult mögé állni Dual DeStress, Benke és a Liquid-rezidens Dreadsun személyében, akik a techno széles spektrumát hivatottak bemutatni, legyen szó sötét ütemekről, vagy éppen melodic dallamokról. Az early bird jegyek már elfogytak, így érdemes időben érkezni annak, aki szeretné elkerülni a sorbaállást!

Esemény: https://www.facebook.com/events/711077647623178
Jegyek: https://cooltix.hu/event/6553453814e5700d5d7433fb

Másnap pedig ismét a house kerül főszerepbe! Szombaton a Night Fever csapata a Weekend Heroes partisorozat hatodik epizódjával tér vissza. Mint ezeken az esteken mindig, mindegyik fellépő DJ igyekszik a lehető legjobban átadni a felhőtlen bulihangulatot. Az év végi hangulat megalapozásában balOoh lesz a segítségünkre, Balázs warmup-jáért pedig mindig érdemes időben elindulni otthonról. Velük ünnepel Perlay, aki bár még nem zenélt Weekend Heroes party-n, a jó híre réges-rég megelőzte őt. Stabil support-ként ezúttal is az 4byss, Dubtist, Tony Belicoso hármas hivatott az ünnepi varázslatot fenntartani és fokozni. Gyertek és ünnepeljetek velük, mert ez az idei utolsó Night Fever éjszaka egészen biztosan felejthetetlen lesz!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1763921327383113/

Az apró óbudai pinceklubban megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Ez a valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából. A megfelelő hangzásról a Corvin Clubtól megörökölt Mogul Audio ládák fognak gondoskodni, az élményt pedig a múlt hónapban üzembe helyezett új és színes LED-csíkok fokozzák.