Ezen a hétvégén is teljes gőzzel üzemel Óbuda underground klubja. A Fabrika a korábbiakhoz képest jelentősen megnövekedett tánctérrel, italpulttal és november óta immáron az egyedi vizuált képező LED-csíkok egész sorával várja a partiarcokat az ehhez megfelelő sötét, gyártelepi feeling megtartása mellett. A kellő hatás pedig nem maradt el, teltházas bulik egész sorával fut az őszi szezon. Nincs még egy hely a városban, ahol ilyen jól megférnek egymás mellett a huszonévesek és az 50+-os korosztály. Ez az egyik utolsó bázis, ami valóban kiérdemli az „underground” jelzőt.

Hétvégén pedig igazán eklektikus zenei program várható. Pénteken ugyanis Galactic Jackson lesz a Fabrika saját rendezvénysorozatának, a Private Rave vendége, aki ezúttal egy 6 órás vinyl only szettel fogja nekünk felidézni a 90-évek trance, techno, acid és rave bulik hangulatát. Majd ezt követően, hogy tovább fokozzuk a hangulatot, Andrija Jäger fogja átvenni a dj pultot jó kis acid house, és rave, oldschool zenékkel.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1223884459014657/

Egy újabb év lezárásához közeledve, megannyi boldog pillanattal gazdagodva érkezik szombaton a 2023-as esztendő utolsó Moments bulija. Mint minden évzárás, ez is egy különleges alkalom , így az eddigi partik All Star csapatát vonultatják fel nektek a szervezők. Edu Sono és Steve Deluxe mellett Abyss, Adam Shifty és a Fabrika nagyvezére Andrija Jager is a lemezjátszók mögé áll. Ha az ünnepi hajrá előtt kiengednéd a fáradt gőzt, itt a helyed, éljük át együtt a Moments 4/4-es groovejait. A Moments egyedi hangzásvilágát megteremtve hivatott, hogy elhozza nekünk a house és techno legkülönbözőbb irányzatait képviselő DJ-ket.

Esemény: https://www.facebook.com/events/233970966229909/

A jövő heti programokról elöljáróban annyi már elmondható, hogy szombaton lesz a Kindergarten évzáró eseménye a Fabrikában, ahol ezúttal egy világpremiernek is szemtanúja lehet a közönség! Először lép fel ugyanis nyilvános publikum előtt az Anima Sound System két tagjának proper techno live projektje, az Arc Of Yesod!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1313839099316797