Továbbra is hasít a New Generation Rave! Novemberben debütáltak a D9 falai között, a buli pedig hatalmas sikert hozott. Több. mint 400 vendég gyűlt össze, akiknek többsége még záráskor is táncolt. Pedig még mindig nincs fél éve, hogy hivatalosan is megjelentek volna a porondon.

A második felvonásra december 16-án fog sor kerülni. A New Generation Rave pedig emeli a tétet. Ezúttal ugyanis a D9 teljes épületét befoglalják, ami azt jelenti, hogy 3 helyszínen, 13 órán keresztül, összesen 20 DJ főszereplésével fog szólni a zene!

A számok láttán az már előre borítékolható, hogy december hónap egyik legnagyobb durranására van kilátás a budapesti éjszakában!
A line up-ot ezúttal három külföldről érkezett headliner fogja színesíteni. Mindannyian Hollandiából érkeznek, a szervezőcsapatot ismerőknek ezt az infót valószínűleg már felesleges is külön jelezni. DTKØ és DDRCK december 16-án fog Magyarországon debütálni. SLVL nevét pedig már sokan ismerik, hiszen a legendás nyári isaszegi bulin sokak kedvencévé vált.

A holland kapcsolat erősségét jelzi, hogy nemrég a New Geneatation Rave két rezidense is bemutatkozott Hollandiában. December 1-én RIC_HARD és MIMIR lépett fel a Toffler estjén Rotterdamban.

A lendület 2024-ben is kitart! Január 13-án az Arzenálban kezdik az újévet, február 2-án pedig újra hardtechnotól lesz hangos a D9, ezútal INFEED, FANTASM, végül de nem utolsósorban pedig NØRD, na és természetesen a rezidensek főszereplésével.

És, hogy miért érdemes december 16-án a D9-et választani? A legkeményebb hardtechno fog szólni egész éjszaka, 160 bpm-nél nem igen adják alább. A New Generation Rave sikerének legfőbb kulcsa az a hatalmas energia, ami a közönég irányából érkezik. Az itt megforduló bulizókat átlagon felüli empátia, egymáshoz való nyitottság, tisztelet és felszabadultság jellemzi. Győződj meg róla Te is!

Esemény: https://www.facebook.com/events/s/new-generation-x-d9-present-13/332901889340644
Jegyek: https://cooltix.hu/event/655fe5807984b7c16794bd9b