Az év utolsó Kindergarten bulijára kerül sor december 16-án a Fabrikában. Ott, ahonnan minden elindult januárban. A primate.hu techno klubeseménye azóta már 16 alkalmat élt meg, nem csak Óbudán, hanem az Edithben és a szegedi Sunder Club-ban is. A legutóbbi bulin történtek után magasan van a léc. A novemberi eseményünkön egészen elképesztő energiák uralkodtak. Messze ez volt az eddigi legjobban sikerült bulink, olyan vibe uralkodott, amilyet csak nagyon ritkán lehet megtapasztalni. Az első pillanattól az utolsóig együtt rezgett a közönség.

Az itt  tapasztalható valóban underground életérzés sajnos mára már szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából. A klub limitált befogadóképessége (kb 100 fő) képessége miatt a tömegnyomor miatt sem kell aggódnod. Olyan érzésed lehet, mintha egy  nagy házibuliba csöppennél. A 100 éves óbudai harisnyagyár pincéjében található szórakozóhely indusztriális jellege pedig a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi.

A Kindergarten Insta oldalán nagyjából lecsekkolhatod, hogy mi várható. Azért csak nagyjából, mert itt nem igen szokta elővenni senki a telefonját, hogy videókat készítsen: https://www.instagram.com/kindergarten_bp

A közösség és a különleges helyszín tehát adott, azonban a legfontosabb tényező mégis csak a zene. A Kindergarten igyekszik a techno széles spektrumát bemutatni, a hipnotikus, proper hangzásvilágtól, egészen a 140+ BPM feletti tartományig, mint például a groovy / classic techno vagy a hardgroove. A szombat éjszaka pedig azért is lesz különleges, mert először lép fel közönség előtt az ARC OF YESOD, A szombathelyi duó nem ismeretlen a zenei világban, hiszen több, mint 20 éve szakmai tapasztalattal a hátuk mögött kezdtek el proper techno zenéket gyártani, miközben a jövő héten 30 éves szülinapi koncertjüket ünneplő Anima Sound System csapatát erősítik. LIVE fellépésük alkalmából így kizárólag saját zenéket fognak játszani, amit hardware-ek segítségével fognak előadni. A Fabrika kibővített dj pulttal készül az éjszakára, hiszen csak így fér el a sok kütyü!

Az ARC OF YESOD munkásságáról ebben a cikkben írtunk részletesen: https://primate.hu/2023/11/04/itt-az-arc-of-yesod-legujabb-zenejenek-premierje/ 
Az alábbi linkre kattintva pedig meghallgathatod, hogy nagyjából mire is számíts tőlük a 60 perces LIVE produkció alkalmából.

A fellépők listáját erősíti Cosmic Xplorer , aki ezúttal is hybrid szettel készül.
Naptárában egyre csak sűrűsödnek a fellépések, sorra gyártja az új megjelenéseket, saját zenéit pedig olyan nevek pörgetik rendszerességgel, mint például Ben Sims, vagy éppen DVS1!

A szombati Kindergarten a csapat három rezidensének, Gingershot, Ben Dover és Nicolaus Made játékával lesz teljes. A warm up szerepét pedig Smole hipnotikus techno szettje fogja betölteni.

A megfelelő hangzásról a Corvin Clubtól megörökölt Mogul Audio ládák fognak gondoskodni, az élményt pedig a múlt hónapban üzembe helyezett új és színes LED-csíkok fokozzák.

Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1313839099316797
Jegyek: https://cooltix.hu/event/655a7494a25ad02bd0246fb6