Sonic Rain ismét utazásra invitálja hallgatóit legfrissebb megjelenésével, a ‘São Paulo’ című hardgroove techno zenéjével. A szám fő motívuma a brazil beütésű vokál, amit a zakatoló sub-os  basszus és a perkusszív dobok mellett rézfúvós hangminták és Rhodes billentyű beszúrások  kísérnek. A zene kiállásában a producer egy Reese basszust is felhasznál, amely még tovább  fokozza az energiaszintet és egyúttal megerősíti a klasszikus hangzást és a zenei alapot. 

Sonic Rain múlt hétvégén szerepelt a budapesti Boiler Room nagyszínpadán az Arzenálban együtt  olyan nevekkel, mint BAUGRUPPE90, Charlie Sparks, Parfait, Lúcia Lu és Estella Boersma.  Estella Boersma pénteken a São Paulo című zenét is lejátszotta, amit korábban már bemutatott a  Berlini Boiler Room szettjében is. 

Az új ‘São Paulo’ szám tehát egy igazi zenei különlegesség, amelyben a Sonic Rain a modern és a  klasszikus hangzásokat elegyíti egymással. Ezen a linken keresztül nyilvánosan streamelhető/ megvásárolható: https://sonicrain.fanlink.to/saopaulo 

SONIC RAIN SOCIAL OLDALAI: 

Instagram: https://www.instagram.com/sonicrainmusic/
Facebook: https://www.facebook.com/sonicrainmusic
TikTok: https://www.tiktok.com/@sonicrainmusic
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7kuKQ3YGpserZme7CtZPdI?si=trAOSwzYSSWy0ZSBgxPpUA
Soundcloud: https://soundcloud.com/sonicrainmusic
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCPcGCSMjdXLI0pg2s2olIOA
Discord: https://discord.gg/sxJpypMQtG
Weboldal: https://jemi.so/sonicrainmusic