Több mint öt éve, egészen pontosan 2018. novemberében startolt el a Rawflex Music. Fő céljuk a hazai techno producerek munkáinak megjelentetése és megismertetése a nemzetközi színtéren. A Shabaam és Deep Colors által alapított kiadó fontosságát jelzi az a sok feedback, amit a szcéna legismertebb képviselői küldtek nekik az elmúlt öt év során. Olyan  nagynevű előadók játsszák folyamatosan a kiadványaikat, mint például Richie Hawtin, Pan Pot, Sam Paganini, Charlotte De Witte, Enrico Sanguilano, Carl Cox vagy éppen Joseph Capriati.

A Rawflex legújabb megjelenése december 22-én látott napvilágot. A Shabaam és Aladarus által jegyzett release immáron a harmincadik a sorban! A „Woodpackers of Africa” összesen három szerzeményt tartalmaz. A címadó track mellett a „Clap2this” és a „Mr. Riddim” című zene is igazi főműsoridős bomba, a maximális energiaszint megtartása mellett táncoltatva csapja arcon a hallgatóságot.

Shabaam és Aladarus között több generációs a különbség, ha csak az életkorukat nézzük. A zenei világukra azonban ez már nem mondható el! Mondhatni összeszokott párost alkotnak, hiszen a KD RAW és az UNCAGE címkéje alatt is jöttek már ki közös zenéik. Előbbit többek között Sam Paganini is lejátszotta a nyári Awakenings Festival-on. Az utóbbi pedig egyébként Marco Faraone kiadója, és ők voltak az első magyarok, akiknek lehetőséget biztosított az olasz legenda arra, hogy nála jelentessék meg a zenéjüket.

A zenék Aladarus házi stúdiójában készülnek Budapesten, mindenféle rákészülés nélkül. Ez a spontaneitás jellemzi őket a dj pultban is, ahol több alkalommal is b2b-eztek már együtt. Jól kiegészítik egymást. Működik közöttük a kémia.

A Rawflex Music a folytonosságot tűzte ki legfőbb célként a jövőt illetően. Azt viszont 2024-ben sem szeretnék, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen. Tehetséges hazai producerekből ugyanakkor nem szenvedünk hiányt, így biztosak lehetünk abban, hogy jövőre is hasonlóan színvonalas kiadványokkal lepik meg a hallgatóságot.

Woodpeckers Of Africa
Shabaam, Aladarus
Release Date: 2023-12-22
Label: Rawflex Music
Catalog: RM030