Az all inclusive törökországi nyaralás egész életre szóló emlékként örökre Veled maradhat. Add át magad a pezsgő éjszakai életnek, az önfeledt tengeri fürdőélményeknek vagy a lélegzetelállító naplementék romantikus hangulatának. Az Euro Travel utazási iroda segít, hogy még az utolsó percben is lefoglalhass egy felejthetetlen utazást a Római, Bizánci és Oszmán Birodalom „bölcsőjébe”: a varázslatos Törökországba.

Miért válasszuk a festői Anatóliát? <2>

Kevesen tudják, hogy Törökországot három tenger is határolja: 

  • a Fekete-tenger,
  • az Égei-tenger
  • és a Földközi-tenger. 

Ezek közül kivételesen nagy népszerűségnek örvendenek az azúr színárnyalatokban tündöklő Égei-tenger homokos strandjai. Látogasd meg a Török Riviéra nyüzsgő tengerpartjait, a főváros rejtélyes történelmi kincseit vagy az ásványi anyagokban gazdag termálvizes forrásokat. Ezek az ultra last minute ajánlatok Törökországba igazán megérnek egy pillantást.

5 ok az all inclusive törökországi nyaralás mellett <2>

  • Romantikus mézes hetek <3>

A hely lenyűgöző és hangulatos miliője tökéletes alternatívát jelenthet egy 2 fős romantikus utazáshoz. Legyen szó mézes hetekről, esetleg egy meghitt kirándulásról, az Alanyai vár vagy a Beldibi-szurdok garantáltan közelebb hoz Titeket egymáshoz.

  • Rugalmas és személyre szabott last minute megoldások <3>

A last minute nyaralás lehetőséget biztosít a rugalmas és költséghatékony kikapcsolódásra. Ha nem szeretnél vagy nem tudsz hosszú időre előre tervezni, ezekkel az ajánlatokkal még az utolsó pillanatban is jelentős kiadásokat spórolhatsz meg.

  • A természet és a civilizáció találkozópontja <3>

Lélegzetelállító természeti adottságok, gazdag történelmi emlékek, egzotikus ízek, vendégszerető helyiek, valamint a tengeri hullámok mágikus ereje szinte a világ minden tájáról vonzza a turistákat. Engedj a csábításnak és töltődj fel a hely mesébe illő atmoszférájával.

  • All inclusive törökországi nyaralás nagy családdal <3>

Az all inclusive törökországi nyaralás kivételesen jó választás lehet, ha a gyermekeiddel érkeznél. A csomagok tartalmazzák a háromszori étkezést, semmi szükség arra, hogy még erre is külön figyelmet kelljen fordítanod, így több időd maradhat a családodra!

  • Nem mindennapi növény- és állatvilág <3>

A legtöbb területen mediterrán éghajlat jellemző, amelynek köszönhetően a téli hónapok enyhébbek, a nyarak melegek és szárazok. A kellemes időjárás miatt az országban különösen sokszínű és változatos növény-, valamint állatvilág figyelhető meg.

All inclusive törökországi nyaralás csupán egy útlevéllel <2>

Ne habozz, vess egy pillantást a Boszporusz szorosról látható éjszakai fényekre vagy a Tahtali-helyről nyíló káprázatos panorámára. Budapestről repülővel akár két óra alatt is eljuthatsz az antik civilizációk „bölcsőjébe”. Elég egy érvényes útlevél és 90 napig vízummentesen élvezheted a lágy tengeri hullámok simogatását. Használd ki a rendkívül kedvező all inclusive törökországi nyaralás ajánlatokat. Ne késlekedj, most igazán érdemes engedni a csábításnak!

Forrás: [unsplash]